Mennyivel kevesebbet kell bevinni, mint az alapjárat kalóriaégetésünk? (fogyáshoz)
Figyelt kérdés
Kalóriakalkulátor szerint az alapjárat kalóriaégetésem 2332. 19 éves lány vagyok, átlagos aktivitású, nem sportolok rendszeresen semmit, csak néha-néha. Célnak a napi 1500 kalóriát állítottam be, ez ugye kb. 830 mínuszt jelent. Szerintetek ez túl kevés/túl sok/pont megfelelő?2021. ápr. 20. 22:03
11/14 anonim válasza:
Kb hasonlóak a paramétereim (177/91), én másfél hónapja csinálom, 1500 kalóriával és eddig 1 kg ment le.
Nem tudom mit rontok el, vezetem az étkezéseket. Igaz mozgás nincs, csak napi fél-egy óra tempós séta.
12/14 anonim válasza:
#11 azért mert rettentő keveset eszel és most raktároz a szervezeted, vidd fel MINIMUM 1800ra!
13/14 anonim válasza:
#11: ha elkezdesz picit többet enni beindul a fogyás:)
14/14 anonim válasza:
Egyél egy nagy tál pacalpörköltet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!