Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak, ha nagyon fáj...

Mit csináljak, ha nagyon fáj a hasam, mert többet ettem ma kb. 1000 kalóriával?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja fogyózok. 7 kg-t fogytam, ma volt az első olyan napom, hogy 1600 kalóriánál többet ettem. Ma 2500 kalóriát ettem (tudom, nagyon elengedtem magam, több ilyen nem lesz). Ti amikor fogyózás közben 1 nap többet esztek, hogy mulasszátok el a hasfájást?

Az már mellékes, hogy bele se merek gondolni, hogy ez az 1 elrontott nap mennyire befolyásolja a fogyókúrám menetét... Előre félek a holnaptól, amikor ráállok a mérlegre. :)

2021. márc. 28. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy elrontott nap pillanatnyilag befolyásolhatja, hosszútávon nem teszi tönkre a diétádat. Viszont nagyon oda kell figyelni, hogy hosszú ideig, hónapokig ne legyen ilyen. Amiért igazán veszélyes az az, hogy újra visszaeshetsz a "rossz szokásaidba", chips, csoki, kóla, gyorskaja (csak mondok pár példát)

Egyébként teljesen normális, hogy fáj a hasad, ne parázz, semmi komoly. Össze van szűkülve a gyomrod, kis adagokhoz van szokva, megterhelő lehetett ez neki.

Érdekesség például, hogy súlyosan alultápláltaknak nem szabad hagyni, hogy egyik napról a másikra mindent csak úgy össze-vissza megegyenek, mert olyan megterhelő lehet számukra, hogy abba belehalhatnak. Szóval ja, egy kis hasfájás ilyenkor tök normális.

Ha görcsöl, akkor NoSpa, ha túletted magad, akkor Dipankrin.

2021. márc. 28. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
citromlé fele-fele arányban vízzel, vagy almaecet két evőkanállal a többszörösére hígítva segít a hasfájáson.
2021. márc. 28. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!