Mit csináljak, ha nagyon fáj a hasam, mert többet ettem ma kb. 1000 kalóriával?
Másfél hónapja fogyózok. 7 kg-t fogytam, ma volt az első olyan napom, hogy 1600 kalóriánál többet ettem. Ma 2500 kalóriát ettem (tudom, nagyon elengedtem magam, több ilyen nem lesz). Ti amikor fogyózás közben 1 nap többet esztek, hogy mulasszátok el a hasfájást?
Az már mellékes, hogy bele se merek gondolni, hogy ez az 1 elrontott nap mennyire befolyásolja a fogyókúrám menetét... Előre félek a holnaptól, amikor ráállok a mérlegre. :)
Egy elrontott nap pillanatnyilag befolyásolhatja, hosszútávon nem teszi tönkre a diétádat. Viszont nagyon oda kell figyelni, hogy hosszú ideig, hónapokig ne legyen ilyen. Amiért igazán veszélyes az az, hogy újra visszaeshetsz a "rossz szokásaidba", chips, csoki, kóla, gyorskaja (csak mondok pár példát)
Egyébként teljesen normális, hogy fáj a hasad, ne parázz, semmi komoly. Össze van szűkülve a gyomrod, kis adagokhoz van szokva, megterhelő lehetett ez neki.
Érdekesség például, hogy súlyosan alultápláltaknak nem szabad hagyni, hogy egyik napról a másikra mindent csak úgy össze-vissza megegyenek, mert olyan megterhelő lehet számukra, hogy abba belehalhatnak. Szóval ja, egy kis hasfájás ilyenkor tök normális.
Ha görcsöl, akkor NoSpa, ha túletted magad, akkor Dipankrin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!