Nagyon meghíztam és nagyon utálok a testemben élni. valamilyen tippet hogyan tudnék fogyni ? 16/L 165cm73kg mint látjátok van itt baj bőven . akármilyen tippet elfogadok! Már próbáltam mindent sportoltam is de valamiert nem megy le semmi csak hizok.
Számold a kalóriákat, úgy a legegyszerűbb Szerintem ott van nálad a probléma, hogy túl sokat viszel be, ennyire lehet nincs szüksége a szervezetednek.
Hozz bizonyos célokat, határokat magadnak, amit tartanod kell.
Figyelj az étkezèsre, heti rendszerességgel mozogj.
Nem olyan lesz h egy este eldöntöd, másnap már fogyókúrázol, folyamatosan kell átállítani a szervezeted.
A fogyás nagyon egyszerű...
Égess több kalóriát, mint amennyit beviszel.
Számold mennyit eszel, nézd mennyit égetsz (pl fél óra futással kb. elintézel 500 kalóriát /tempótól függően persze).
Ugye alapvetően napi ~2300 kalóriára lehet szükséged (lesd meg, vannak kalkulátorok). H szerintem ennyit egyél, DE: minden nap fél-háromnegyed óra futással bemész 2000 kalória alá, amivel a testtömegeddel heti fél kilót le kell tudnod adni! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!