Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help! Akármilyen ötlet,...

Inesszke kérdése:

Help! Akármilyen ötlet, módszer érdekelne! Vmi jó?

Figyelt kérdés
Sikeresen felszedtem mostanában jó pár kilót és legalább egy 5öst lekellene adnom 2 hét alatt!Valakinek vmi?Akármi érdekel!Jó lenne ha nem kellene új ünneplő szoknyát vennem:D
2014. aug. 18. 12:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Két hét alatt 5kg nem igazán egészséges. Miért nem gondolkoztál hamarabb...
2014. aug. 18. 12:19
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
nekem is ez a problemam,legalabb 5 kg lekell dobni!majd irj ha talaltal vmi jot!en most a fehejas mezet iszom!nem tudom segit-e!
2014. aug. 18. 12:27
 3/22 anonim ***** válasza:
56%

Fahéjas méz? Most komolyan? Ez micsodán segítene? Ilyen baromsáról még nem is hallottam.

Kiegyensúlyozott,egészséges táplálkozás + sport, ezzel a kombóval tudsz fogyni

2014. aug. 18. 12:30
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
ez nem baromsag,nezd meg a neten....fahejas mez!!!nagyon sok mindenre jo!finom es egeszseges!!!
2014. aug. 18. 12:32
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Linkelnél kérlek olyan oldalakat ahová ez le van írva?
2014. aug. 18. 12:35
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.
2014. aug. 18. 12:36
 7/22 anonim ***** válasza:
tessek
2014. aug. 18. 12:36
 8/22 anonim ***** válasza:
56%
Neh, szövegértés egyes, én olyan oldalt kértem ahová ez van írva, egyébként teljesen mindegy hogy reggel megeszi e azt a kanálkát ha a na többi részében megesz egy fél disznót.
2014. aug. 18. 12:37
 9/22 anonim ***** válasza:
2014. aug. 18. 12:39
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát én most egy apro mütét miatt nem tudok enni 5 napig csak ittam gyümi lét meg ilyeneket és lement 3 kg. Hozzáteszem sose hittem az ilyen rapid diétákban de vékonyabnak érzem magam (tudom ez csak a látszat) most nagyon ovatosan eszem uggyan annyi kaloriát amennyit eddig itam. Egyenlőre még mindig fogyok most tartok 4 kg-nál. e ha nem sürgős inkább egségesen csináld.

Ja és (szerintem) kis súly feleslegből fogytam

2014. aug. 18. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!