Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help! Akármilyen ötlet,...

Inesszke kérdése:

Help! Akármilyen ötlet, módszer érdekelne! Vmi jó?

Figyelt kérdés
Sikeresen felszedtem mostanában jó pár kilót és legalább egy 5öst lekellene adnom 2 hét alatt!Valakinek vmi?Akármi érdekel!Jó lenne ha nem kellene új ünneplő szoknyát vennem:D
2014. aug. 18. 12:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
[link] tessek meg 1
2014. aug. 18. 12:43
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Elrontottad, az első linken még hitelesnek is tűnt de ez a második.. őszintén az ilyen nőklapjás (jelen: nővagyok) bizbaszok csak folytonos hülyeséget mondanak.
2014. aug. 18. 12:45
 13/22 A kérdező kommentje:
erről a fahéjas dologról még nem hallottam!hát én most kaptam anyósomtól egy olyat amit ő is megcsinált,mikor annyi idős volt,mint én és neki bevált!13 nap alatt min.9 kg.Megvan adva,hogy mi az az napi menü,csak mondom,hátha vki tud mellé vmi jót:)
2014. aug. 18. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
ok,akkor lepj tovabb!
2014. aug. 18. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
13 nap alatt 9kg? Hmm, az aztán nagyon jó, csak 100%, hogy nem zsír volt az hanem izom,víz..stb
2014. aug. 18. 12:56
 16/22 anonim ***** válasza:
jaj lefagyott mindenki!!!!a kerdezo kivancsi kinek milyen otlete van!en ezt olvastam ki...fahejas mez!es??????valami merget ajanlottam vagy mi???irjatok otleteket ti ne csak piszkaljatok masokat!!!!
2014. aug. 18. 14:30
 17/22 A kérdező kommentje:
mit lépj tovàbbozol?gondoltam segítséget kérek,de elfelejtettem,h tele van parasztokkal az oldal-.-a mézeset majd kipróbálom!irj majd te h haladsz:)
2014. aug. 18. 16:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Fahéjasméz, igen egy kicseszett mérget ajánlottál. Elképzelem az ízét,állagát,kinézetét... fúj... elképzelem a tápanyag tartalmát... fúj
2014. aug. 18. 16:49
 19/22 anonim ***** válasza:
kerdezo,nem neked irtam azt hogy lepj tovabb!hanem Sztrít wörkáut nevű felhasználónak!en iszom a mezes-fahejas italt,es nem rossz!meg nincs eredmeny mert meg csak 1 hete iszom,de jobb mint mindenfele csoda kapszulak!sok sikert!
2014. aug. 18. 17:21
 20/22 A kérdező kommentje:
zsír ment le neki:)am én szedek mellé emésztés segítő kapszulát,Szűztea kapszulát!Igaz,hogy nekem sok étel mellett sem mennek a Nagy dolgok,de így szerintem pláne nem fog:D
2014. aug. 18. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!