Milyen hatásos módszereket ismertek a narancsbőr ellen? Esetleg a terhességi csíkok ellen? Lehetőleg olyat mondjatok ami nektek/ismerősötöknek bevált.
A striákkal igazából nem lehet mit kezdeni, csak megelőzni őket a terhesség, gyors hízás, gyors növekedés időszakában olajos kenegetéssel. Utólag már nem megy.
A narancsbőrt szerintem legjobb hagyni a fenébe, a pasikat úgysem érdekli (mondom ezt úgy, hogy volna érdekeltségem az ellenkezőjét állítani). De ha mégsem tudsz együttélni vele, mozogjál sokat (alsó hangon 3*1 óra hetente), igyál sokat (napi 2 litert kéne vizelni), főleg vizet, teát, szénsavmentes ásványvizet. Ne dohányozz, ne igyál sok kávét meg ne fogyassz sok egészségtelen italt-ételt. Mindezek után, ha ebbe már belejöttél, és nem segít, akkor eljöhetsz hozzám cellulitmasszázsra, de csak akkor, ha ezt már mind megtetted, mert különben semmi értelme.
Én hallottam még az ilcsi paprika krémről, hogy jó, nem túl oölcsó de ha hatásos akkor szerintem megéri, és sokáig elég.
A kozmetikusom ajánlotta,hogy fürdős után jó erősen dörzsöljem át a narancsbőrös területeket durva törölközővel.
Sajnos nekem is van, viszont nem tudom megállni,hogy ne egyek édességet :(
Sok sikert neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!