Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valaki akinek akármilyen...

Exad kérdése:

Van valaki akinek akármilyen fogyószer bevállt?

Figyelt kérdés
akármilyen, ha csak egy kicsit is használt akkor irjon:)

2015. jún. 6. 00:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem kellene..
2015. jún. 6. 01:11
 2/18 Argloss ***** válasza:
Persze, de kombinált megoldásra van szükség. Étrend és edzésterv a nevük.
2015. jún. 6. 02:49
 3/18 anonim ***** válasza:

A 2-es által írottak mellé én még szedni szoktam az "akarat, kitartás" nevű kapszulát is! Naponta 3x1 szem!

És a "reggel-délben-este ne zabáld magad tele" nevű energia-italt!!!

2015. jún. 6. 07:36
 4/18 anonim válasza:

A múltkor a rádióban bemondták, hogy a fogyasztószerek egyik "hatóanyagául" szolgáló vegyület kis mennyiségben mérgező, nagyobb mennyiségben viszont halált okoz. Ezek után inkább a kajáról mondok le :/ És sztem te is tegyél így.

Meg ha nagyon jó szert akarsz, akkor szerintem igyál vizet, esetleg citromos vizet. Csökkenti az éhségérzetet. Sokszor van, hogy eszünk közben csak szomjasak vagyunk. És ez tutira egészséges módszer :)

2015. jún. 6. 07:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen. Normális, egészséges étrend + edzés.
2015. jún. 6. 07:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Én nem, de anyukám túlsúlyos. Neki a rendszeres mozgás vált be, meg a cukordiéta, amit tartania kell orvosi utasításra, de csak a kettő együtt.

Ne szerektől várd a csodát.

2015. jún. 6. 08:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van bevált receptem.Egészséges étkezés+mozgás.Leadtam a felesleget,vissza sem jött és azt ehetek amit akaro.(a létező összes receptet átreformáltam)
2015. jún. 6. 08:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha az étvágyadat csökkenti valami, akkor az még nem fogyasztószer, de segíthet elvi szinten.

De ha mellette túl sokat eszel, vagy túl beteggé eszed magad rossz minőségű kajákkal, nem garantál semmi kalóriadeficitet.

2015. jún. 6. 08:36
 9/18 anonim ***** válasza:

A fogyasztószerekkel alapvetően csak pár probléma van:

- Ha az étvágyadat csökkenti, akkor előrébb vagy ugyan, és emiatt fogyni fogsz, de egyrészt előfordulhat, hogy nem jut a szervezeted elég tápanyaghoz, és emiatt izomból is veszítesz. Ráadásul mihelyst abbahagyod, visszaállsz arra a mennyiségre, amitől meghíztál, ergo újra meg fogsz hízni.

- A zsírégetők is jók, de csodát ne várj tőlük! Nem úgy működnek, hogy kajálsz a gép előtt, aztán bekapsz egy bogyót, és ég rólad a zsír...

Hanem amikor mozogsz, akkor a zsírégetés hatékonyságát 5-10%-kal növeli. Ilyen pl. a Bio CLA. De hangsúlyozom, önmagában semmit nem ér!

- Vannak különféle növények, fűszerek, amik segítik a zsírégetést, vagy az emésztésre vannak jó hatással.

[link]

[link]

[link]

De ez sem arról szól, hogy semmi mást nem kell tenned, itt is csak pár százalékos rásegítésről beszélhetünk.

A kulcs az egészséges étrend, kalóriadeficit, és mozgás!

2015. jún. 6. 09:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Pff... Ja persze zsírégetés....

Marad a kalória+szénhidrát számolgatás+akarat.

A csodaszerek szart se érnek, csodák pedig nincsenek.

2015. jún. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!