Hogy tudnák lefogyni akármilyen szerek nélkül?
gugli sé nézd meg alapnak:
-"energia szükséglet" életkor/nem/magasság szerinti átlag
-"tápanyag táblázat" hogy mi mennyi kalória
Az teljesen elég ha kevesebbet eszel. Először a túlzásokat és vackokat csökkentsd. Pl kevesebb édesség és az egészségesebbet.
Az fontos hogy ne akarj gyorsan lefogyni. Egyl kicsit kevesebbet de tudj ÚGY étkezni.
Esetleg kicsi mozgás is jó, bár az ettől függetlenül is jó.
Szóval nem kell variálni de nézd át a fentieket hogy kb tudd mi hogy...? Aztán kevesebb kaja DE ! ne koplalj!
Az is jó ha rászoksz hogy két megállót gyalog mész pl és ilyenek.
Ja,és lány vagyok.
Köszi,1.
"Nálam a kevesebb evés nem vált be ezért nem ajállom.. :/ 2 hétig csak reggelit vacsorát ettem meg egy szendvicset vagy egy joghurtot vagy ilyesmit és ahogy abba hagytam a fogyokurrát és rendessen ettem több kilo lettem mint voltam."
Az nem kevesebb hanem alultápláltság!
"Diétás ételek,..."
Nem! :D A diéta az megint más. :) Változatosan de KICSIT ! értsük már meg (bocsi).
Nem koplalása meg diéta. A diéta a gyomor bántalmakra van.
Kihagyni egy étkezést az meg alultápláltság.
Napi 4-5 plusz falat egy év alatt 2-3 kiló valahol. Kb. Így érthető?
*jav
"Változatosan de KICSIT kevesebbet! értsük már meg (bocsi). "
Szia
Én egy spec.étrendel fogytam sokat.
Balogh Rita készítette.testépítő fitness sportedző szakon végzett.
3000 Ft ért összeállít egy személyre szabott étrendet(2 kérdőív kitöltése után,ahol figyelembe veszi hogy mit szeretsz,mit nem mennyit kellene fogynod...stb
5000-ért már edzéstervet is kapsz,amivel fomálhatod is a tested.
És az étrend nagyon finom!!! Én kissé vonakodtam tőle az elejé,hogy ki tudja miket kell majd enni stb. de jó.Nagyon jó.
Leírom egy napomat,és maglátod,hogy önsanyargatásról és koplalásról szó sincs!
Reggeli
1 átlagos tál (60 g) müzli
200 ml tej (1,5%)
1 palack (250 ml) Danone Activia joghurtital meggy ízű
(zsírszegény, 0% hozzáadott cukorral!)
Tízórai
1 db Cerbona müzliszelet (20 g)
Ebéd
125 g csirkemell sütve
0,5 kanál (5 g) olívaolaj a sütéshez
100 g jázmin rizs (főtt)
50 g édes kukorica
150 g csemege uborka
Uzsonna
200 g alma
1 db Cerbona müzliszelet (20 g)
Vacsora
125 g csirkemell csíkok sütve
0,5 kanál (5 g) olívaolaj a sütéshez
100 g Bonduelle bébirépa
100 g kelbimbó
100 g brokkoli
Nos ez egy napom.
Sztem írj neki nyugodtan.Biztosan segíteni fog,nagyon kedves és közvetlen!
fittalak@gmail.com
Sok sikert
most mindenki ide írta a nagy okosságot..
ő egy 11 éves kislány, akinek egyszerű szabályokat kéne írni, amiket könnyű betartani, nem pl egy napi étrendet, mert a kaját többnyire nem is ő szabja meg..
szerintem arra kéne oda figyelned,
-hogy ne egyél olyan édességeket, mint cukorkák, csoki, chips.
-ne igyál üdítőket(tudom, hogy finom, de nagyon könnyen hozzá lehet szokni a sima vízhez és olcsóbb is!:))
-egyél sok zöldséget és gyümölcsöt
-kérd meg anyukádat, hogyha lehet, akkor vegyetek teljeskiőrlésű kenyeret, tésztát(durum tésztának hívják)
- arra is megkérheted, hogy ne süssön süteményeket, hanem helyette készítsetek egy finom gyümölcssalátát
nehogy éhezz, mert a szervezetednek, most rengeteg energiára van szüksége!! inkább tízórainak a suliba vigyél egy finom szendvicset, amit megpakolsz salátával/paradicsommal/uborkával és egy szelet csirkemell felvágottal például
én személy szerint a müzli szeletet nem ajánlom, mert tömény cukor, helyette egyél diákcsemegét(különböző finom magvak, szárított gyümölcsök keveréke) vagy egyél egy banánt!
tesi órán pedig mindent bele!! esetleg kérdezd meg a tesi tanárodat, hogy tudna-e neked egy olyan lehetőséget ajánlani, ami segítene kicsit fogyni(úszás/tömegsport/küzdősportok stb bármi ami neked tetszik és örömödet lelnéd benne)
egy 11 éves gyereknek, nem lehet egy óra sétát, vagy hati 3x futást ajánlani...keress egy olyan sportot, ami szórakoztat, esetleg egyik barátnőd is elkísérne és veled csinálná.
sok sikert!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!