Hogyan fogyak le? Iskolaba jarok ezert nem tudok akarmilyen fogyokurat betartani
Szia!
Én 21 éves egyetemista lány vagyok. Ismerős. Én azt teszem, hogy este 6 után nem eszek, és minden este kimegyek futni.
Suliba a szenya helyett vihetnél joghurtot kiflivel. Banánt, vagy egy kicsi ételesben különböző salátákat. Hidd el, lehet csodabogárnak néznek majd először, de utána divattá válik a lányok körében.
Tapasztalat.
20:50-nek igaza van
Én két évvel ezelőtt fogytam le nyáron és amikor elgondolkoztam azon, hogy valyon hamarabb miért nem sikerült akkor olyan világos volt minden. A suliba minden kaja felér egy sapka sz*rral. Az egyetlen ami egészséges volt az az alma volt és azt is kivették. NEm csak, hogy sok kalóriát tartalmaznak, de figyeld meg milyen az iskolai perec vagy kifli vagy akármi, és milyen az otthon készitett szendvics.
Megemerem kockáztatni, hogy a sulis pékárúban még több cukrot is raknak, mint a rendes kenyérbe, mert nálunk kivannak irva kalóriák és nem valami biztatóak. Ezenkivül meg amiután megeszed őket nem is igazán érzed, hogy valamit értél vele. Mintha nem lenne semmi a gyomrodban egy rakás szemét kivételével. Ha ezekről lemondasz már egyből nagyot léptél. Vigyél otthonról gyümölcsöt vagy teljes kiörlésű szendvicset amivel te akarod.
Ezenkivül igyál rengeteg folyadékot. Ezt mindenhol irja és tényleg igy is van. Nem tudom hangsúlyozni, mennyire fontos. Az a legjobb, ha nem eszel sok szénhidrátot , vagyis csökkenthetnéd a következők alapján :
- ha eszel reggel müzlit például akkor a suliba vigyél gyümölcsöt vagy joghurtot
- ha a suliba viszel szendvicset akkor otthon csak gyümölcsöt egyél vagy joghurtot
- délben nem kell eltúlozni a kenyér, krumpli, rizs, makaróni fogyasztását, mert délelőtt úgyis ettél szénhidrátot és a zöldségekben háromszor kevesebb kalória van
- uzsonnázni jó ! joghurt dióval vagy mandulaszemekkel vagy akár gyümölccsel kiváló és nem fogsz hizni, mivel ha nem eszel gyakran azzal csak ártasz magadnak, a szervezeted elkezdi raktározni a zsirt és ugye ezt nem akarod ?
- a vacsorád ne hagyd ki, akármit is hallanál. vacsorázni nem azt jelenti, hogy beülünk a tévé elé és ropizunk. 18,19 órakkor elfogyasztott sovány hús egy kis zöldséggel és máris befejeztük egy tökéletes nap menüjét
Jah, és ne érdekeljen téged a többi lány a suliban akik zabálják a pereceket meg a nyalókákat ! Mikor jön a bikiniszezon az ilyen csajok húzzák a rövidebbet, de ha mégsem kövérekről beszélünk akkor se irigyeld őket, mert nem tudhatod mit esznek suli után. Nálunk is van az osztályunkba egy lány, aki elég sokat eszik a sulibüféből, de aztán rájöttem, hogy ő otthon már alig eszik. Tehát mindennek van magyarázata, ha már annyira érdekelne, de felesleges ezzel pazarolnod az időd
Te csak tőrödj magaddal és nem fogod megbánni !
Sok Sikert kivánok !!!
Koszonom szepen a valaszokat nagyon hasznosak voltak!
Itt nem azzal van a gond,hogy kikacagnak vagy sem.En inkabb arra ertettem,hogy mit ehetnek az iskolaban is peldaul szendvics helyett,mert hat az is kenyer sonka margarin sajt.:) Es az erdekelt volna,mert akik dolgoznak vagy otthon ulnek azoknak konnyu reggelizni ebedelni mindent :)
De levest azt ebedre szabad nem? :D
Nem értek egyet, 6 után is egyél. És mi az hogy szendvicset SZOKÁS vinni?? Mert megparancsolta valaki??
22.10essel se értek egyet hogy "ha nem akarod hogy csodabogárnak nézzenek"
Kit érdekel ha nézik mit eszel, vagy más amit eszel???
Én elviszem suliba mikróstálba a csirkemellet rizzsel, teljesen les*arom ha valakinek ez nem tetszik! Készítsd el előre a kaját és azt vidd!
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!