Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnák lefogyni akármilye...

Hogy tudnák lefogyni akármilyen szerek nélkül?

Figyelt kérdés
6odikos vagyok,11 és fél éves,63 kg.A plusz kilók leginkább a combomra és a fenekemre mennek.

2013. jan. 29. 15:46
1 2
 11/15 poiu ***** válasza:
Ne egyél keményítőt (krumpli, rizs, tészták, sütik, pékdolgok stb) egyél ezek helyett zöldséget. Ennyi. Mondjuk az szerencse, hogy nem a pocakodra hízol...
2013. jún. 13. 22:09
 12/15 azrengetegmogyoró ***** válasza:

náknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknáknák

Husi, tojás, zöldség, gyümi, sport

2013. jún. 29. 20:49
 13/15 anonim válasza:
Szerintem elég, ha kicsit kevesebbet eszel (nem kell koplalnod, csak próbálj meg kevesebb mennyiségű, és kevésbé hízlaló ételeket enni), kezdj el sportolni, vagy legalább mozogj rendszeresen. Ha nem segít kérdezd meg a szüleidet. Én is túlsúlyos voltam ilyen koromban, de mozgással hihetetlen eredményeket elérhetsz.:)
2013. jún. 30. 17:19
 14/15 anonim válasza:
Én kevesebb és egészségesebb ételek mellett némi mozgással 42kg-t fogytam a mai napig tartom az elért sulyom :)
2013. júl. 9. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
tudnÉk
2013. aug. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!