Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valaki akinek akármilyen...

Exad kérdése:

Van valaki akinek akármilyen fogyószer bevállt?

Figyelt kérdés
akármilyen, ha csak egy kicsit is használt akkor irjon:)

2015. jún. 6. 00:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%

Ha nincsenek csodák, akkor miért van szavunk rájuk?

Mondjuk.. lehet hogy küklopszok sincsenek/nem is voltak, mégis van szavunk rájuk.. sárkányok.. na azok is létezhettek.. passz.

Csodák akadhatnak, mert vannak például romlatlan holttestek. Vannak beszámolók ún. fényevőkről, kifejtem olyan emberekről, akik nem vettek magukhoz táplálékot éveken át, mégsem csökkent a tömegük. Esetleg közben napi több deci vérveszteségük volt afféle stigmákból.

Ezt nevezik talán materializációnak, amikor a szervezetük valahogyan létrehozza a fizikai működéshez, entrópia szinten tartáshoz szükséges anyagot - így kémiai energiát, tápanyagokat. Mivel erre természettudományi magyarázat nincs, így ezt nevezzük csodának, vagy nem fogadjuk el a létezését és kamunak.

Speciel itt a fórumon idén, talán tavasszal volt egy csaj, aki személyi edző segítségével akart fogyni, és hiába csökkentették a kalóriabevitelét, nem fogyott. Az edző valami 400 kcal-nál feladta, nem vállalta tovább a felelősséget.

A csajszi aztán elvileg már ilyen 200-250 kcal-okat evett, és nem fogyott. Tehát csak pár falatot evett egy nap. Én írtam neki, hogy mindenképpen érdemes lenne rájátszania, hogy egyáltalán nem eszik, mert ha nem kamuzik, akkor ami vele történik az egy csoda lehet, amit jó lenne dokumentálni.

De szóval vannak-e csodák? Hát, hit kérdése. Ha a két szemünkkel látnánk valamilyen csodát, azt sem kötelező elhinni, ugyanakkor hiszékenynek sem jó lenni.. hmm.

Azért a kajálás az emberek 99%-ának nem olyan túl bonyolult dolog mint a csodák léte vagy nem léte.

2015. jún. 6. 10:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, szép mese volt.

A többi válaszra: Amúgy örülök, hogy most vannak itt értelmes emberek, régebben emlékszem rajtam kívül 2 másik válaszoló volt talán, aki tudta is miről beszél. Mindig le lettem pontozva azért, mert leírtam, hogy nincs csodaszer.

Amúgy valóban léteznek fogyasztószerek (amiknek van komolyabb hatása is), de azok illegálisak és károsak.

2015. jún. 6. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Én régen Adipexet szedtem, elvette az étvágyamat, 1 hónap alatt lefogytam 61 kg-ról 58-ra. Ez idő alatt a viselkedésem nagyon furcsa volt, kb. idegbeteg lettem tőle, ezt a családom is mondta. Mikor abbahagytam a szedést, utána vissza is jöttek a kilók, szóval tartós megoldásnak nem mondanám. Összességében tehát elköltöttem elég sok pénzt és mellé 1 hónapig depressziós voltam. Nem éri meg. 24L
2015. jún. 6. 18:15
 14/18 anonim ***** válasza:

#13: nem véletlenül tiltották be. Örülj, hogy túlélted...

Azok kedvéért teszem ki a linket, akik hiszik, hogy a káros hatás kimerül egy depresszióban, vagy hasmenésben, meg ilyesmi...

És felhívnám rá a figyelmet, hogy nem bulvársajtóból szedett cikk, hanem az ÁNTSZ hivatalos oldala!

[link]

2015. jún. 6. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Az Adipexről meg annyit, hogy ha jól tudom, az amfetamin tartalma miatt került tiltólistára.
2015. jún. 6. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Még az is érdekes volt, hogy általában nagyon nehezen tudtam elaludni, ilyenkor csak nyitott szemmel feküdtem és hallgattam a szokatlanul heves szívdobogásom. Hát jó hülye voltam, hogy szedtem, de akkoriban teljesen megszállottja voltam a fogyókúrának. 24L
2015. jún. 6. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha valóban létezne olyan csodaszer, amelyet csak úgy símán bekapkodunk, és minden más egyéb nélkül rögtön el kezdenénk lefogyni.... annak az ára olyan magas lenne, hogy képtelenek lennénk megfizetni!!!

Így amit meg tudunk fizetni, az bizony semmit sem ér, csak a pénztárcánk lesz általa vékonyabb, de nem mi!!!!

2015. jún. 7. 05:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Pedig az említett serkentőszerek, az étvágyat is elveszik, drogokkal a viselkedés tehát az étkezési szokások is változtathatók különösebb Akarat nélkül, tehát aki füvezik az inkább kajás lesz, aki amfetaminozik annak minek is ennie vagy innia.. nyilván rövid távon inkább fogyni fog. Amíg le nem áll a szerről és vissza nem kér a nagyon 'kiegyensúlyozott' saját étkezési szokásaira :3
2015. jún. 7. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!