Mondjatok olyan fogyókúrás programot ami 10nap alatt legalább 8kg-t levisz. Lehet akármilyen intenzív. Van ilyen szerintetek?
Találtam valamit. Olvasd el, jól gondold át, aludj rá egyet, és ha ezek után is úgy gondolod, hogy neked erre van szükséged, akkor hajrá!
Nem akarok senkit kioktatni . DE! Ha valaki 10 nap alatt megpróbál 8 kg-ot leadni magáról , az bizony nagyon hamar korházba kerül .Lehet hogy nagyon sűrgős lenne , de nincs az a pénz amiért én egy ostobaság miatt tönkretenném az egészségemet . Inkább próbálj meg diétával és mozgással 2-3 hónap alatt megszabadulni attól a nyolc kilótol!
Kérlek, ne tedd tönkre magad !
Én tudok egyet. 10 nap alatt 7-8 kg ment le.
Legyen epeköved, dugjanak le egy csövet a torkodon, aztán a műtétig ne egyél (nem is ehetsz, de kapsz infúziót jeee)
2 hétig szó szerint semmit ne egyél. Tuti módszer, mondom nekem bejött.
Mondjuk menni nem tudtam, és az aneszteziológus azt mondta, 2 l töményen cukros tea, mert nincs pulzusom, és nem fogok felkelni a műtőasztalról.
Hülye vagy??? De komolyan. A bikini szezonra előbb kell rágyúrni, nem az utolsó 10 napban. Eddig gondolom zabáltál, mint egy disznó. Hát akkor most megtanulod a leckét. (Ha éhezteted magad, nem fogsz bikiniben flangálni a strandon, de a kórházból nézegetheted a barátaid nyaralós képét ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!