Mondjatok olyan fogyókúrás programot ami 10nap alatt legalább 8kg-t levisz. Lehet akármilyen intenzív. Van ilyen szerintetek?
8-assal vagyok.
Tavaly nyáron úgy fogytam csont soványra 10 nap alatt, hogy volt egy masszív vesegyulladásom, magas láz, hányás, kórház, infúzió, enni nem bírtam, csak pár kanál levest (első napokban még a vizet is kihánytam), szóval csak hajrá, tedd tönkre a tested.
Ha tartós, egészséges, zsírból való fogyásra vágysz, akkor egyél (sok sok zöldség, gyümölcs, csirke, hal, stb), igyál (napi 2 liter vizet), cukrot, finomított szénhidrátokat, feldolgozott élelmiszereket kerüld. Sportolj, mozogj egy héten legalább 3-szor.
És ne várj csodát. A súlyfelesleged sem 10 nap alatt szedted fel, igaz?
Fogyás semmi esetre sem. Súlyvesztés kb. 5-7-kg igen, de ez erősen függ attól, honnan indulsz. Ilyenkor a belekben levő akár több kilónyi széklet is kiüríthető. De mint minden "fogyókúránál" ekkor is a legfontosabb a sok vízbevitel! Ami ellene dolgozik a súlyvesztésnek. És különben is: ezzel csak puhább lesz a tested, 1-2 centivel jobban be tudod húzni az övet, de a hurkák jobban kidomborodnak.
Fogyókúra nincs! Életmód- és étkezésváltással lehet csak tartós eredményt elérni - mindaddig míg újra be indul a sör-torta-pörköltszaft (kinél mi) bűvös kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!