Ilyen ételekkel fogyhatok?
Natúr joghurt magvakkal és gyümölcsel, sajt, mindenmentes sonka, kefír, 2-3 szelet teljes kiőrlésű pici toast kenyér / nap, csirkemell, kevés rízs, főzelékek. Napi 1200 kcal, 100g ch.
165 cm 73 kg 21L
A sajttal nagyon vigyázz, mert bizonyos fajtáknak elképesztően nagy zsír- és kalóriaértékük van. Egyébként a súlyodhoz viszonyítva, szerintem még napi 100 kalóriát nyugodtan hozzáadhatsz, de ez függ attól is, hogy eredetileg mennyit ettél.
Sok sikert és kitartást kívánok! :)
Ui. Ne feledkezz meg a mozgásról és a napi 2-3 l vízről sem.
Sportolnod nem muszáj, de érdemes, hogy szép formás legyél, illetve meggyorsítja a fogyásodat.
2-es voltam.
Alapvetően nem rossz, de!
A magvakkal és a sajttal tényleg vigyázz, kis térfogatban, nagy a kalória mennyisége. Sajtó közül a mozzarellát, fetát, vagy a kecske, juhsajtot ajánlom. Illetve a Lidlben lehet kapni Skyrella néven olyan mozzarella sajtot, aminek magas a fehérje tartalma a zsír és kalória tartalma viszont alacsonyabb a sima mozzarellához képest 100g/112kcal. Kenyérből én nem fogyasztanék toastot, sok benne a feldolgozott adalékanyag. Vegyél inkább natúr rozskenyeret. Külsőre olyan mint egy tömb, tömör és kemény. Úgyszint Lidlben, Aldiba lehet kapni, 100% rozslizst van benne, meg névi kovász és só. Vagy akár otthon is süthetsz szaffi lisztből bármilyen kenyeret ha van rá időd, energiád
Minden mentes sonka helyett nyugodtan ehetnék igazi húst: pulykacomb filé, hártyázott karaj, pulyka mell.. Stb.
Illetve a gyümölcsöt is csak mértékkel, főképp alacsonyabb cukortartalmú akart próbálj meg fogyasztani, mint például a bogyós gyümölcsök.
A kefír és a joghurt jó választás, de személy szerint a Cottage cheeset és a túrót jobban ajánlom. Alacsonyabb cukortartalom, magasabb fehérje tartalom, és jobban laktat:) nézd meg a natúr joghurt tápértékét 100g/6-7g fehérje, míg egy 100g-os csirkemell 25g-ot is tartalmaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!