Nem bírom a diétát, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A napokban nagyon elfogyott az önkontrolom, és már 2-3 napja az 1350kcal helyett 1600-1800-akat eszek. Borzasztóan rosszul érzem magam, főleg úgy hogy mikor decemberben szépen elindultak a kilók, most megálltak. Sportolni ugyan úgy sportolok heti 3x, ezek napi 600-700kcalt elégetnek de akkor is. Hogy legyen önkontrolom? Két hete volt a szülinapom és annyi csokit kaptam amik itt álnak a szobámba hogy az csak na. 135 g ch, 60g feherje, 75 g zsír amit próbálok tartani..2021. febr. 16. 07:55
11/16 anonim válasza:
Mell alatt nekem is 75, combod nemtom hol mérted, nekem a legvastagabb részén 58. Kicsit mások az arányaid, de nem rosszak. Én csípőből ha akarnék sem tudnék fogyni. Egyszerűen ott a csont, meg a mellem alatt is a bordáim. Nyilván van nálam vékonyabb lány, de neki a csontszerkezete is más.
12/16 anonim válasza:
A súlyoddal nincs gond, lehet már csak súlyt tartanod kéne, nem fogyni. Több fehérje és több rost valóban jobban eltelít, ahogy már írták. De csokizni szerintem nem akkor szokott az ember, amikor éhes :D Hanem amikor szem előtt van, és hmm, jólesne. Ne álljon halomban a szobádban, pakold ki a spájzba, konyhaszekrénybe, vagy akár csak bent egy fiókba, hogy ne lásd.
13/16 A kérdező kommentje:
A combomat a legvastagabb részen próbáltam..igen, kitettem már a csokikat..mivel nagyon összeestem most fejben ezért próbálom rendberakni és ma normálisan enni..
2021. febr. 16. 11:36
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez a hideg idő is nehezíti a diéta betartását. Én is hasonlóan jártam, meg nekem is pár hete volt szülinapom, ami visszaszoktatott a csokira.
Kicsit emeld meg a kalória keretedet! Az edzős napokon nyugodtan ehetsz 1600-1800 kcalt, pihenőnapokon is lehet 1400-1500. Vagy azokra a napokra is iktass be egy kis sétát vagy valami könnyed mozgást.
Mivel normál súlyról indulsz, ne várj gyors és látványos fogyást. Havonta -1 kg bőven elég. Meg inkább a centiket mérd, súlyra nem igazán kéne fogynod. Ha izmosodsz, akkor a centikből mehet le egy kicsi.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi..Az 1800-at úgy, hogy 1800 és lemozgok 600-at? Vagy azt a 600-at pótoljam?
2021. febr. 16. 14:46
16/16 anonim válasza:
1800-at eszel, abból 600-at lemozogsz. Akkor 1200 kcal az energiamérleged, ami kb annyi, mint az alapanyagcseréd, vagy inkább kicsit kevesebb, tehát még azzal is fogyhatsz, csak lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!