Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát csináljak ez mellé?

Milyen diétát csináljak ez mellé?

Figyelt kérdés

160cm vagyok és 144kg. 4kg lement most megállt. 3 napja elkezdtem görkorcsolyázni napi 40 percet illetve futni kb 30 percet, lassan ahogy bírom. Na nem azért mert olyan jól bírom hanem jól esik akkor is ha aztán fáj. Úgy érzem most van motivációm csinálnom kell.

Az étrendet nem tudom hogy alakítsam. Zöldségekből kb csak a paradicsomot és az uborkát tudom megenni. Nem tudom milyen ételekből kellene állnia az étrendemnek.

Milyen lisztet haszmáljak ami ehető? Illetve az édesítőszerek? Ereritet próbáltam de szörnyű.

2020. ápr. 23. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 144 kiló nem elírás, akkor ne fuss. Tönkre vágod az ízületeidet nagyon hamar.
2020. ápr. 23. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Fokozatosan kezdd el csökkenteni a szénhidrátot, és növelni a fehérjét. Magyarán egyre kevesebb lisztes dolog. Az is legyen teljes kiőrlésű, és több sovány hús, sovány tejtermék. Zöldségekkel kezdj el barátkozni, minden héten próbálj ki egyet: nyersen, sütve, párolva, amit lehet főzelékként is, önmagával sűrítve.

Ezeket a mozgásokat pedig inkább felejtsd el egyelőre. Nekem 50 kilósan is fáj a térdem, ha minden nap sokat korizok. Majdnem háromszor nehezebb vagy, mint én. Lehet most még nem érzed, de szétnyírod az ízületeidet. Futás detto. Tempós séta mehet, meg otthoni laza intenzitású torna. Majd ha mennek le a kilók, lehet fokozni a mozgást, de addig több kárt okozol, mint hasznot.

2020. ápr. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!