Ilyen ételekkel tudok fogyni?
Figyelt kérdés
1200 kalorias dietan vagyok, napi 140g szenhidrat, 35g zsir es 40g feherje.
- Reggelire altalaban laktozmentes natur joghurtot szoktam enni chia maggal, ra karikazok egy banant, es teszek bele muzlit amiben zab es magvak vannak. Ez kb 500 kcal.
- Ebedre az van amit itthon foznek, de altalaban csirkemell zoldseggel, vagy ha valami rantott-sult-tesztas dolog akkor abbol igyekszem fele annyit enni mint elotte.
- Vacsorara pedig altalaban kokuszzsiron sult tojasrantottat szoktam enni zoldsegekkel (vagy ezt ebedre) / 2 szelet teljeskiorlesu toast kenyeret zoldsegekkel es szalamival, tejtermekkel
Ezekkel tudok fogyni?
20/L 165cm 75kg
2021. febr. 6. 09:14
21/21 anonim válasza:
Nekem teflonban gyönyörűen feljön, nem kell kapargatnom, de hogy egyébként 1 tk jó minőségű zsiradékkal (kókusz- vagy olívaolaj) mi a baj egy diétában én azt se nagyon értem, hiszen zsírt is kell fogyasztani és az nem lehet cél, hogy szenvedés legyen egy diéta, mert azért buknak bele sokan, mert nem lehet hónapokig pl csak főtt tojást enni, mert a 10. alkalom után már kihányná az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!