Lehet rossz minőségű ételekkel fogyni?
Töltsd le a"A sárga kapszula" c. könyvet, mindent fogsz tudni.
A töltött káposzta az nem is rossz, sőt minőségi kaja. Hús, rizs, káposzta a lényeges alkotó elemeket tartalmazza. Én kimondottan szeretem.
kenyeret ne küldjél hozzá és akkor nincsen gond a töltött káposztával.
a kenyértől a szénhidráttól cukortól vagy elhízva.
Egyél annyit, amennyi jól esik.
Mozogd le a bevitt kalóriaértékek nagy részét.
Szerintem sem rossz a nagymama főztje.
Annyi, hogy te egyél sütiket meg az ilyesmiket ha süt/főz.
Kert van? mert általában szokott akkor lenni paradicsom, paprika, spenót, gyümölcsös fák stb, legalábbis mamámnál ezek megtalálhatóak.
Töltött káposzta szerintem sem jó.
Ui: egyetemista voltam, tandíj+bérlet+koli rettentően sokba kerül, diák melóztam, de így is volt, hogy koli reggeli ami 1 zsemle, kis vaj, szalámi vagy vmilyen kenyérre kenhető krém és paprika vagy retek.
Egy pohár tej vagy tea
Ebédre nem értem vissza, azt 12:00-15:00 lehetett csak elkérni, sose értem erre vissza.
Vacsora 18:00-20:00 között lehetett elkérni, én 16:00-22:00-ig árut töltöttem a helyi boltba, így vacsora se jutott már.
Itt egy joghurtot és kiflit ettem, vagy ha volt vmi lejárt pékárú, tejtermék, felvágott akkor azt megehettem, de általában csak joghurt vagy kefír volt és hozzá 1 kifli.
Igaz nagyon sokat melóztam, tanultam, állandóan fáradt voltam de 1 hónap alatt 13kg adtam le, most 40kg vagyok 165cm-hez és most itthon vagyok már egész augusztusban, pihenek, takarítok, kertet rendezek anyuéknál, itt most jobb mert van étel, de ilyen általános ételek szóval nem saláta csirkével hanem pl tegnap is lencsefőzelék tükör tojással és nem hízok tőlük, jól esik egy kis meleg, táplálóbb étel, mert igaz nyár van de elég sápadt vagyok.
Szóval ha mozogsz és próbálod kerülni a sütiket fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!