Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet rossz minőségű ételekkel...

Lehet rossz minőségű ételekkel fogyni?

Figyelt kérdés
18/F vagyok, a nagymamámmal élek. Túlsúlyos vagyok ezért szeretnék nagyjából 10 kilót leadni. Sajnos amit itthon kapok az töltött káposzta és társai, változtatni pedig nem tudok rajta. Ma volt az első napom hogy futottam, mostantól rendszeresen fogok járni, remélem lesz hatása.
2014. aug. 10. 01:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem hogy kardió vagy aerob edzést ajánlotok inkább?
2014. aug. 10. 11:18
 12/16 anonim válasza:
Fegyencedzést, kettlebell-t, súlyzós edzést de csak ha van egy jó edződ aki megmutatja hogyan kell mert ha rosszul csinálod az ízületeid bánják. Ezeket feltétlenül ha fogyni akarsz. Emellett valamilyen kardió kell ezért vagy futás vagy biciklizés mindenképpen jót tenne. Nagy kamu, hogy a kardiótól fogsz jobban az aerobiktól meg szerintem úgy egyáltalán nem lehet fogyni de ez az én véleményem. A fogyás így néz ki, minél több kalóriát égetsz el annál gyorsabban fogsz lefogyni. A legtöbb kalóriát erőedzéssel lehet elégetni, ez tény. Úgyhogy amit én javaslok, hogy étkezz egészségesen, reggel felkelés után csinálj néhány fekvőtámaszt, felülést, húzódzkodást stb. (keress rá a neten, hogy még miket) és miután ezekkel megvagy pár perc pihi után nyújtsd le(előtte is, a nyújtás nagyon fontos) és indulj futni. Nem baj ha csak 5 vagy 10 percet bírsz lefutni csak csinálj annyit amennyit bírsz, egy hét múlva megduplázódik és egy hónap múlva már simán fog mennyi a fél óra is. Ezt csak heti háromszor tehát mondjuk hétfő edzés, kedd pihi, szerda edzés, csüt pihi és így tovább. Az étkezést úgy csináld, hogy csak edzés után egyél aztán napközben több kicsi adagot. A cél az, hogy a fehérjebevitel meghaladja a szükséges mennyiséget a szénhidrát és kalória pedig alatt legyen. Úgy számold ki, hogy 2,5 gramm fehérje jusson minden kilódra és 2 gramm szénhidrát jusson minden kilódra. Tegyük fel, hogy 100 kilós vagy akkor 250 gramm fehérje és 200 gramm szénhidrátot vigyél be naponta és ha ezt bevitted hagyd abba az evést. Csak a szükséges mennyiségű tápanyagot vedd magadhoz akkor is ha éhes vagy.
2014. aug. 10. 15:07
 13/16 anonim válasza:

Ha szalmonellás kaját eszel, akkor biztos fogysz! Főleg ha kifogsz te is egy olyant amit én pár éve. 1 hónapig szalmonellás voltam! Ami egyébként pár nap alatt lemegy legtöbbször!

Fussál, biciklizzél, és jó lesz az!

2014. aug. 10. 19:46
 14/16 anonim válasza:

Előző voltam! Egy jó tipp ha van egy okos telefonod. Létezik rá különféle app amihez gps kell, és mutatja hogy merre futottál, bicikliztél. Ezenkívűl mutatja még az elégetett kalóriát. Szerintem valamilyen mértékben ösztönzi az embert, hogy fussál még...és utána megbírod osztani facebookon az ismerőseiddel. Alig fogod várni hogy mehessél újra! :)

Én az Endomondot használom, de van nagyon sok féle.

[link]

2014. aug. 10. 19:52
 15/16 anonim válasza:
Marcell, Te vagy az?Ne hazudj, Te csak 16 éves vagy!És nem 10, hanem legalább 20 kilótól kéne megszabadulnod!Ajjajj...
2015. márc. 2. 16:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt nekem írtad? Nem, nem vagyok marcell :D
2015. márc. 4. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!