Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ilyen ételekkel tudok fogyni?

Ilyen ételekkel tudok fogyni?

Figyelt kérdés

1200 kalorias dietan vagyok, napi 140g szenhidrat, 35g zsir es 40g feherje.

- Reggelire altalaban laktozmentes natur joghurtot szoktam enni chia maggal, ra karikazok egy banant, es teszek bele muzlit amiben zab es magvak vannak. Ez kb 500 kcal.

- Ebedre az van amit itthon foznek, de altalaban csirkemell zoldseggel, vagy ha valami rantott-sult-tesztas dolog akkor abbol igyekszem fele annyit enni mint elotte.

- Vacsorara pedig altalaban kokuszzsiron sult tojasrantottat szoktam enni zoldsegekkel (vagy ezt ebedre) / 2 szelet teljeskiorlesu toast kenyeret zoldsegekkel es szalamival, tejtermekkel

Ezekkel tudok fogyni?

20/L 165cm 75kg

2021. febr. 6. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
#8 Akkor miért nem adsz neki tanácsokat, ha ennyire szakértő vagy? :D
2021. febr. 6. 14:04
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Esélytelen
2021. febr. 6. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Semmi probléma nincs ezekkel az ételekkel. Amikkel “vigyázni kell” az tényleg az max. a müzli (attól függ mi van benne), a gyümölcsök, és a rántott dolgok vagy tészták. Viszont alapvetően ezeket sem kell kizárni egy egészséges ember esetében. Ha pedig méred és számolod is, akkor pláne.
2021. febr. 6. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akkor fogod megtudni, ha már legalább egy hónapja csinálod. Ha fogysz ezalatt az 1 hónap alatt, akkor igen, tudsz ezzel fogyni. Ha nem, akkor pedig nem...
2021. febr. 6. 16:23
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Nézzük csak.

Én több zöldségfélét tennék bele, ha lehet, és igyekeznék kiváltani a kenyeret.

Reggelire csinálhatsz egy tálka egészestés zabkását, egyszerû és praktikus.

Uzsonnát és tízórait egyél. Próbálj sokszor, keveset enni.

Mozogj sokat. Tornázz, fuss, korizz, szánkózz, kirándulj.

Igyekezz inkább párolni (4-5 kanál vízben) a zöldségeket.

A tojást fõzd, a húst gõzben süsd.

Igyál sok vizet, zöld teát, csalán teát.

2021. febr. 6. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem mi ez a főtt tojás mánia... a világon semmi baja nem lesz, ha rántottát vagy tükörtojást eszik, ezeket sem csak 20 tonna disznózsíron lehet elkészíteni.
2021. febr. 6. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

Ez a főtt tojás dolog nekem is fura, nem tudom mivel más egy tojást egészben megenni megfőzve, mint felverve megsütni egy jó teflon serpenyőben. Pontosan ugyanannyi a kaloriatartalom, a rántotta finomabb is őszintén szólva, de ízlések...

Ez a napi 5 étkezés meg elég avítt már, mindenki tapasztalja ki magának, nem mindenkinek válik be a keveset sokszor módszer.

2021. febr. 6. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
Lepontozás helyett lehetne inkább magyarázatot adni miért jobb a főtt tojás a rántottánál, ha utóbbinál sincs zsiradék? Köszönöm.
2021. febr. 7. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert rántottát nem lehet zsiradék nélkül készíteni, bár aki szereti vakargatni utána a serpenyőt, hát rajta.

Egyébként ezzel az étrenddel csak annyi a baj, hogy teljesen rossz a makrók aránya. Fehérje nagyon kevés, csekély fizikai aktivitás mellett 0,6-0,8 gr fehérje szükséges testsúlyonként, tehát 45-60 gr, ha keményen sportol a kérdező akkor 1 gr testsúlyonként. A szénhidrátot levinném először kb 100 gr-ig, utána majd úgyis meglátod. A zsírt pedig felemelném. Ajánlott a low carb diéta, de az egyéni arányokat úgy is ki kell tapasztalni, és folyamatosan változtatni, a fogyás és éhségérzet figyelembevételével. Nincs mindenkire ráhúzható egységes szabály.

2021. febr. 8. 10:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Teflon.
2021. febr. 8. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!