Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nagyobb a combom és...

Miért nagyobb a combom és miért nem csökken a súlyom ha diétázok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Január eleje óta elkezdtem figyelni arra hogy mit eszek napi 1200-1400 kalóriát, és számolom a makrókat is. Tudom nem jó hogy minden nap mérekezek, de reggel 59 este 62 kg vagyok. Minden nap edzek. Viszont leginkább a combomról akarok fogyni és olyan mintha egyre nagyobb lenne, formátlanabb. Tegnap például 1 óra kemény erősítés, és 1 óraúszás volt az edzésem. Ezt heti 4x csinálom, a többin HIIT, vasárnap pihi. Mi lehet a baj? 171 cm vagyok ehhez.
2021. febr. 3. 21:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Basszus írj már privátba te akivel veszekszek, beszéljük már meg és hagy mondjam már el normálisan mert itt nem szeretném...:(
2021. febr. 4. 20:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ne 1200-1400at egyél, hanem 1200+amit lesportolsz.
2021. febr. 5. 13:51
 23/23 anonim válasza:
100%

Jézusom, már lassan az embernek az életkedve is elmegy attól, hogy AKÁRMILYEN témában írnak ki AKÁRMILYEN kérdést, mindig megtalálja a sok életunt, szánalmas idióta, akik beszóligatnak, kioktatnak, szemétkednek, mert ettől érzik magukat jobbnak...undorítóak az emberek.

Na de hadd próbáljak meg értelmes választ adni :)

Elsőnek is, a szinkronúszás nyilvánvalóan sport, nem is a lazábbik fajta, ezt csak a hülyék ( vagyis például egyik előttem szóló) nem tudják. Egyébként hasonlóan állok mint te, 174 magas atléta lány vagyok (mindjárt megkapom hogy csak "futkározok" xD ) es is most leadni próbálok, én is minden nap edzem, de a kalóriákat nem csökkentettem annyira le, csak más dolgomat eszem. Sajna nagyon lassú folyamat :/ de egyébként a 1200-1400 kalória szerintem nagyon kevés, nem tudom mennyi idős vagy, de ha tanulsz/dolgozol is mellette akkor nagyon durván "feléled" a bevitt energiákat. Én egyébként külön a futás mellett tornázom combra, es javít a helyzeten :) a kilókkal meg talán nem is érdemes foglalkozni. De egyébként biztos csinos lehetsz ezekkel a számokkal és a szinkronúszással, jellemzöen gyönyörű alakjuk van :) szerintem "sokkolhattad" kicsit a szervezeted a hirtelen csökkent kalóriamennyiséggel. Ha van kedved tapasztalatokat cserélni, írj :)

2021. febr. 9. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!