Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az baj, ha nagyobb részt csak...

Az baj, ha nagyobb részt csak kardióznék?

Figyelt kérdés

Még sose voltam edzőteremben, de holnap fogok menni. Én csak annyit terveztem, hogy futnék és az elliptikus trainert használnám. Esetleg van pl. egy olyan gépet, hogy nagyjából kifekszek, és a lábammal tolom fel-le a súlyt (sajnálom, nem tudom mi a neve).

Kalóriákat számolom, az étkezésem szerintem rendben van. Bár ma csak 1000 kalóriát sikerült megennem, de ma nagyon pörgős napom volt, nem vagyok éhes.

Elsődleges célom a fogyás lenne, aztán egy kis izom felszedése.

166cm/61kg

17 éves lány vagyok.

2019. jan. 3. 18:59
 1/7 anonim válasza:
Baj,mert igazi változást csak a súlyzós testedzés hozhat.
2019. jan. 3. 19:33
 2/7 anonim válasza:
Nőknek min 1200 kalóriát kell enniük.
2019. jan. 3. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a minimum kalóriával. Mondtam, hogy ez csak ma fordult elő, egyébként 1500 kalóriát eszem.

Örülök, hogy ilyen kiváló a szövegértés készséged!

2019. jan. 3. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Megmondom az őszintèt...

Egy nő ne legyen body builder...

Egy nő legyen sportos, mi a rákomèrt kell kigyúrni magatokat?

Amit kell azt megmozgatja a kardió, és nem kell rá edzeni, jó zsír égető is.

Gyúrni egy nőnek nem kell szerintem.

Kérdező nagyjából jó, így fogsz fogyni bár így is már jó súlyban vagy, és ha fehérje dúsan eszel picivel többet akkor tudsz izmosodni.

2019. jan. 3. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is megmondom az őszintét.

Miért ne lehetne egy nő sportos? Mindenkinek ugyanúgy foglalkoznia kell az egészségével. Az izomfejlesztésnek kizárólag pozitív hatásai vannak.

Izomfejlesztés és edzés nem egyenlő a body builderséggel! A testépítő versenyeken látott forma eléréséhez több évtizednyi munka, rendkívül szigorú diéta és pontosan beállított edzésterv szükséges.

2019. jan. 4. 10:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok body builder lenni, nem ez a célom. De attól még miért ne súlyzózhatna valaki? Nem hiszem, hogy néhány hónap alatt már egy Arnold Schwarzenegger hasonmás lenne.
2019. jan. 4. 13:25
 7/7 anonim válasza:
Szia, lehet későn szólok hozzá, a lány nem azt mondta hogy kigyúrt állat akar lenni nem értem a kommenteket, attól hogy egy kicsit szeretne izmosodni, és mondta is hogy nagyobb részt csak kardiózna, személy szerint ajánlanám a saját testsúlyos edzést, neked az pont elég kardióval kombinálva elég szép eredményeket érhetsz el, a kalóriákról annyit mondanék hogy nem csak a kalória mennyisége hanem a minősége is számít, számold a makrókat is, ha bármilyen kérdésed van írj, sok sikert kivánok :)
2019. jan. 19. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!