Miért nagyobb a combom és miért nem csökken a súlyom ha diétázok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Január eleje óta elkezdtem figyelni arra hogy mit eszek napi 1200-1400 kalóriát, és számolom a makrókat is. Tudom nem jó hogy minden nap mérekezek, de reggel 59 este 62 kg vagyok. Minden nap edzek. Viszont leginkább a combomról akarok fogyni és olyan mintha egyre nagyobb lenne, formátlanabb. Tegnap például 1 óra kemény erősítés, és 1 óraúszás volt az edzésem. Ezt heti 4x csinálom, a többin HIIT, vasárnap pihi. Mi lehet a baj? 171 cm vagyok ehhez.2021. febr. 3. 21:13
11/23 A kérdező kommentje:
Milyen igazságról beszélsz? Azt se tudod mit hordassz itt össze.. Neked fáj az igazság mert próbáltál nagyot szólni hogy nem tudok hol úszni csak nem jött össze. Gondolom 120 kilósan chipssel a kezedben ülsz a képernyő előtt és irigykedve írod ezeket. Nem vagyok dagadt, se vékony, pont jó magamnak is ahogy vagyok csak ki szerettem volna próbálni hogy mennyire tudok fogyni ha akarok. Azért mert neked valami nem jön össze, nem mást kell csesztetni, további szép estét.
2021. febr. 3. 21:42
12/23 anonim válasza:
Nekem kockás volt még pár hónapja a hasfalam, és 2× olyan széles a vállam, mint egy csöves focistának. Szóval hidd el, tudok ezt-azt a testedzésről/diétáról
13/23 A kérdező kommentje:
Pár hónapja..az nem most van barátom, és hidd el aki 5 éves kora óta minden nap sportol azt sem kell kioktatni a sportról.
2021. febr. 3. 21:56
14/23 anonim válasza:
A pancsikolás -már boccs- nem tekintendő sportnak. Mellesleg a testépítést sem tartom igazán annak, egy ugyanazon okból. Neked mikor volt kockás a hasad?
Pár hónapja igen, mert Orbán apád bezáratott mindent. Erről nem én tehetek, hanem akik rászavaztak
15/23 A kérdező kommentje:
Milyen pancsikolásról beszélsz? Napi 4-5 kilometereket uszok..
2021. febr. 3. 21:59
16/23 A kérdező kommentje:
A hasam most is az.:)
2021. febr. 3. 21:59
17/23 A kérdező kommentje:
Mivan nem lehet elhinni hogy valaki tényleg sportol?
2021. febr. 4. 08:03
18/23 anonim válasza:
Valaki jelentse már be őket, mert qva idegesítő mind a két idióta.
19/23 anonim válasza:
A versenysportolok mogott-mellett szakemberek allnak. Ha a kerdezo az lenne, ahogy allitja, akkor nem kerdezgetne olyanokat, amivel egy minimalis tudassal rendelkezo amator is tisztaban van.
Mashova pedig, hihetetlen, hogy kiknek adjak ki azt az igazolast...
20/23 A kérdező kommentje:
Nem feltetlenul allnak szakemberek.. attol hogy sportolok meg nem biztos hogy ilyeneket kene tudnom:)
2021. febr. 4. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!