Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik a legjobb fehérje?

Melyik a legjobb fehérje?

Figyelt kérdés
Olyat keresnék ami ízre és minőségre is jó
2021. jan. 16. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Tojás, hal, hús, magvak
2021. jan. 16. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Állítólag ez az egyik legjobb minőségű, amit nálunk lehet kapni. Ìzben nem édes mint a többi, de ugye az ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be.

2021. jan. 16. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb? És az íze lényeges szempont? Hát, nekem a Scitec 100% Whey protein - erdeigyümölcsös nagyon bejön. Kicsit drága, de fincsi.
2021. jan. 16. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Most veszem csak észre, hogy ez a fogyókúrás kategóriában lévő kérdés. Tejsavó fehérjét kimondottan ellenjavaltnak tartom, ha fogyni szeretnél.

Illetve úgy általában is a fehérje porokat nem kéne erőltetni, mert éhes maradhatsz mellettük.

2021. jan. 16. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs igazán legjobb. Szerintem a legfontosabb, hogy rendes étkezéssel a minimumot, vagyis a 0,8g/ttkg (zsírmentes tömegre számolva) bevidd. Ezen felül szinte mindegy. Ha izmot növelsz érdemes állati eredetűnél maradni, vagy a nagyon megválogatott vegán fehérje is jó lehet, de ehhez ismerni kell a termék aminósav összetételét.

Ételekből nyilván a sovány húsok, sovány tejtermékek, hüvelyesek, illetve mértékkel az olajos magvak.

Porból én vegyesen fogyasztok állatit, és vegánt, mert laktóz érzékenységem van, így a tejsavó (az elvileg laktózmentes is) kiesik. Az egyik, amit fogyasztok az marha fehérje, vaníliás, fahéjas, a reggeli zabkásámba tökéletes, délután mogyorós vegán fehérjeshake-et iszok, plusz rosttal és enzimekkel (a fehérjék biotech-esek, a rost scitech-es). Az íz viszont random, kinek mi jön be. Sokan képtelenek meginni azt a vegán port, amit iszok, nekem iszonyatosan ízlik. Szóval ezt csak próbálgatás útján tudod kitapasztalni. Lehet venni 1-1 adagokat mindenből, hogy kipróbáld, én ezt javasolnám elsőre, hogy ne költs sokat olyanra, ami nem ízlik.

2021. jan. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!