Melyik a "legjobb" fehérje?
Hús, tojàs, tejtermékek.
Nem muszáj mindent mesterséges szarokkal pótolni
"Mesterséges" protein...
Ide vezet a természettudományos tárgyak lebutítása. Főleg a kémia látszik nagyon.
Nyugodtan igyál meg egy fehérjeturmixot, semmi bajod nem lesz tőle. Ha nem tudod fedezni máshogy a fehérjebeviteled, vagy csak éppen unod, vagy nincs kedved megenni, teljesen jó a fehérjeturmix. Én diétázom, azért is iszom néha, hogy ne egyek mindenféle hülyeséget össze, mert pl. nagyon megkívántam az édességet...
Azért bírom, hogy sokan, akik a fehérjeporra kígyót-békát kiabálnak, hogy "mesterséges szar", tök nyugiban tömik befele a csokit, kekszet, nápolyit, kakaós csigát, krémsajtot, parizert, májkrémet stb. Mintha azok olyan természetesek lennének...
Konkrétan a tejsavó IZOLÁTUM az egyik (talán a) legjobb, persze árban is meglátszik a különbség közte és pl. koncentrátum között.
De nem véletlenül kiegészítő a neve, valóban a valódi étellel bevitt fehérje a legjobb, sok van a lencsében, quinoában, szinte minden állati húsban, sajtokban, stb. Először ezekből próbáld, aztán ha határeset, akkor iszol egy kis port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!