Éhgyomorral hiit futás reggel, vagy súlyzós edzes után hiit futás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Párnapja átáltam a hiit edzézre, azon belül is a futásra. Viszont nem tudom melyik a hatásosabb, éhgyomorra vagy súlyzós edzés után?
18/F
2020. nov. 17. 07:57
1/7 anonim válasza:
A futás nem igazán HIIT, de nem baj (kardóra gondolsz szerintem).
Viszont éhgyomóra semmiképen ne csináld, csak ha szeretsz elájulni.
Ha már mindenképpen muszáj akkor egy nem túl kimerítő edzés után.
2/7 anonim válasza:
Lehet futni úgy, hogy HIIT legyen.
Én mindig éhgyomorra csináltam, az aerobot is, illetve nem teljesen, mert ment 5-5 gramm glutamin+BCAA.
Súlyzós edzés után én olyan lehajtott vagyok, hogy nem menne még egy HIIT.
3/7 anonim válasza:
Évekig futottam éhgyomorra hajnalban, a legjobb volt, szuper teljesítményekkel. Utána figyelj a gyorsan felszívódó szénhidrát bevitelre. Nem fogsz elájulni ha nem vagy cukorbeteg, vagy nem tartasz alacsony kalória tartalmú diétát.
4/7 anonim válasza:
#1 a legalapvetőbb hiit edzés az a futás...
Én is éhgyomorra szoktam futni, igaz nem hiit-ként, csak simán futok, nagyon könnyűnek és jól érzem magamat közben.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok.
2020. nov. 20. 10:51
6/7 Krisz85 válasza:
HIIT edzést szerintem nem kéne ereöltetni a legtöbb embernek foggalma sincs róla mi az, mivel kb a legtöbb embernek nincs normális alapállóképessége, így el sem jutnak oda egy edzésen hogy az HIIT legyen, nehéz, meg rásztáv, akko már hiit, meglepődne itt sokmindenki ha tudná hogy 2 3 év komoly aerob alappal lehet elkezdeni hiitnek nevezett edzést végezni, a többi csak Hiit nek hi(i)tt edzés :-)
7/7 anonim válasza:
Ehgyomorra mehet a futas de ehhyomorra se a sulyzos edzes nem jo (ajulas lesz a vege parszor es a teljesjtmeny is nagyon rossz ha elotte nem eszel), se az sem jo ha sulyzos edzes utan tolod a hiit edzest. Utobbi azert nem mert akkor ki vannak fáradva az izmok es a tudok, rogron betoltesre (teljes erteku etkezes) van szuksege illetve pihenesre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!