Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Napi 1400-1500 kalória mellett biciklizek 60-70 percet intenzíven. Az órám szerint ez -630 kalória.
Szerintetek ez így rendben van fogyáshoz? 160cm,60 kg, 20 éves lány vagyok.
2020. nov. 15. 09:47
1/4 anonim válasza:
Én kicsit több mozgással (szintén biciklizés, de 90 perc) napi 2000 kcal fölötti kalóriabevitellel is fogytam. Igaz, hogy 70 kilóról indulva. Szóval lehet, hogy még kevés is lesz az a kalória. Próbáld meg, ha folyton éhes vagy, egyél többet. Ha két-három hét alatt nem fogysz, akkor meg nézesd meg, hogy nincs-e valami anyagcserebetegséged.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Magamnak nem tetszem így. Bár nem vagyok elhízva, nincsenek egészségügyi gondjaim. Ez inkább amolyan átlagos forma. A célom 50-51 kg.
2020. nov. 15. 12:56
4/4 anonim válasza:
Ne csak biciklizz, ez nagyon egyoldalú mozgás. Ugrálj, és végezz más aerob edzéseket is.
Sok erőt és kitartást kívánok célod eléréséhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!