Miket lehet enni, ha valaki fogyni szeretne?
Kevés a pénzetek? Nagyszerű! Nincs jobb spórolási mód, mint a fogyókúra! Nem kell barnakenyér meg semmi bullshit! Az egyedüli lényeges dolog a mennyiség! Kevesebbet kell ennie. Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint ami a jelenlegi testsúlyához szükséges. Ennek kiszámolására vannak kalkulátorok a neten.
Azt csak hiszi szerintem, hogy alig eszik, mert nincs tisztában az ételek kalóriatartalmával. Szinte mindenki azt hiszi, hogy alig eszik, közben pedig nem.
A kalkulátor: [link]
Nem a 120 kilójához képest kellene kevesebbet ennie, hanem a képzeletbeli 60 kilóhoz kicsit többet. A nyakam rá, hogy mivel "figyel" a mennyiségre, ezért estére nem fél kg. kenyeret eszik meg, csak 2-3 zsömlét. De az is sok (és szar)!
Egyébként egészségesen élni a legolcsóbb, mióta változtattam. 130 kiló vagyok (153-ról), 800-1.300 ft-ból megvan a napi kajám (2.000 kcal)! Heti min. 1 kg-ot fogyok.
A semmitől pedig nem lehet hízni, vagy sokat eszik, vagy szarokat.
A térdet valóban nem kéne terhelni, a szobabicikli jó ötlet.
Ha ennyire nincs tisztában a helyes étkezéssel, akkor el kéne mennie dietetikushoz, hogy hiteles forrásból szerezzen infókat.
Persze vérvizsgálat után, mert nagyon nem mindegy a hormonok állapota a táplálkozás beállítása szempontjából. Én pl hormonbajos vagyok, nekem magas zsír és alacsony ch tartalom kell, ezzel fogytam le, ezel érzem magam jól, és ezzel tudok úgy súlyt veszíteni, hogy nem hullik a hajam, nem jönnek rám falási rohamok, és nem sóvárgok az édességekért.
De mindenkinek más, viszont az extrém túlsúly orvosi eset, menjen el legalább a háziorvoshoz, mert mi itt nem fogunk tudni valóban okosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!