Mennyire normális hogy amíg sovány voltam akkor még egy falat szárazkenyér is rendkivül finomnak számított?
Figyelt kérdés
Volt egy olyan időszak amikor egy év alatt drasztikusan lefogytam, 181 cm/60 kg férfi és sajnos nem tudtam tartani a súlyt mert akármit ettem annyira finom volt hogy szinte teljesen elvette az eszem,a végén már a nyers burgonyának sem tudtam ellenállni héjastul ettem.
Ez normális reakció a test részéről?
2020. okt. 9. 11:01
1/7 anonim válasza:
Mert akkor koplaltál gondolom, hisz ehhez a magassághoz ez a súly betegesen vékony és nem normális.
Most gondolom már vissza tértél a normális étkezéshez.
2/7 anonim válasza:
Nem sajnos, hanem szerencsére nem tudtad tartani. Teljesen normális, hogy a tested küzd a kóros soványság ellen.
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális, hiszen éheztetted magad. A szervezet pedig már nem tudott tartalékolni. Az emberi szervezet ugyanis pontosan tudja, miből mennyi tápanyagra van szüksége. Hála égnek, a tested okosabb nálad.
4/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy felálltam és nem sok hiányzott hogy minden elsötétüljön,meg elkezdett hullani a hajam.
Akkor abbahagytam de bánom mert 2 év alatt elértem 91kgot.
2020. okt. 9. 11:34
5/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha a középutat keresnéd? Egyél normálisan, kevesebbet, sok zöldséggel, és sportolj valamit.
6/7 A kérdező kommentje:
Sosem sportoltam
2020. okt. 9. 12:22
7/7 anonim válasza:
Természetes ez a végletekig kiéheztetett test részéről; "mindegy, csak kaja legyen".
Miért akarnál egészségtelenül sovány lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!