Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Úgy jó ha edzés után ettem...

Úgy jó ha edzés után ettem 120g túrót és 50 g natúr joghurtot? De azt olvastam h ezután 2 órával kb rendesen is kell érkezni tehát normális főtt kaját! Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell. Az ember elvileg el tudna lenni teljesen szénhidrát nelkül. Viszont esetleg ehetnél valami szénhidrátot is, meg ilyenkor jobb a gyors felszívódású fehérje
2020. máj. 3. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen szabály, meg aztán az sem mindegy, mikor edzel. Ha délelőtt, akkor nyilván ebédre célszerű valami főtt kaját enni, de ez edzés nélkül is igaz. Edzés után amúgy tényleg nem a túró a legjobb fehérjeforrás, mivel a kazein lassú felszívódású fehérje, ez inkább éjszakára ajánlott.
2020. máj. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!