Ez normális? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
165cm/90 kg voltam 3 hete. Eddig nem volt mozgás az életemben és azt ettem, amit megkívántam. 3 hete elkezdtem fogyókúrázni, napi 1500-1600 kalóriát eszek, elkezdtem vizet is inni(eddig az se volt) és napi egy órát tornázok itthon. Azóta nem ettem semmi édességet, chipset sem. Tegnap megmértem magam és 93 kg voltam. :DDD Rendesen szomorú lettem, hogy mit csinálok rosszul. Azt hittem ekkora túlsúlynál könnyen be fog indulni, persze nem vártam csodát 3 hét alatt, de 2-3 kg mínuszra számítottam. :(2020. máj. 27. 12:42
1/9 anonim válasza:
Természetesen nem normális. Ha tényleg 1500 kalóriát ennél, biztosan nem híznál. A számolásnál valami nagyon nem stimmel.
2/9 anonim válasza:
Mostanában fog megjönni? Inkább centiket mérj.
3/9 anonim válasza:
1# Pedig tényleg nem eszek többet. A tegnapi kajám is zabkásából állt(nem a boltban kapható cukrozott), grillezett csirke rizzsel és céklával, illetve a vacsora párolt brokkoli volt joghurtos szósszal. És egyik sem volt nagy adag.
2# Ami azt illeti az előző hét vége felé volt meg. :D De ez a centis megoldást kipróbálom, mert pont az a furcsa, hogy a tükörben meg látok némi változást.
4/9 anonim válasza:
#13.05 Akkor vidd le napi 1200-ra!
5/9 anonim válasza:
Mozogj többet. Lehet, hogy nem kifejezetten fogyasztó tornát csináltál, és izmosodtál. Először én is izmosodtam, az plusz kiló, utána fogytam.
6/9 anonim válasza:
Mindent számolsz? Esetleg kv ? Kis cukorral kevés tejjel ? Stb. Ízesített víz ? Ezek is irto sokag számítanak ! Igen esetleg centit merj ! Milyen tornát vegzel? Szerintem hiit edzést kellene végezned!
7/9 anonim válasza:
Nehogy 1200 -ra levidd a kaloria beviteled !!!! Ha napi 500 mínusz kalóriába vagy mar az is jo !! A ch ne legyen sok . Fehérje meg légyen bőven és akkor izom veszteség kisebb eséllyel lesz . De 1200 kalória semmi mozgással is kevés . Le lassul az anyag csere stb. 1500 napi az mar jo ha semmit sem teszel is mínuszba leszel . Ne siess mert felszedni sem 1 nap alatt sikerült. Ha tornázol akkor meg kicsit túl is lépheted a kalóriát. Használd a kalória bázist. Az szemelyre szabott és sokat segít .
8/9 anonim válasza:
Szerintem maradj az 1500 kcalnál. Ha a következő három héten sincs csökkenés a súlyodban, akkor kérd meg a háziorvosod, hogy küldjön kivizsgálásra.
9/9 A kérdező kommentje:
#6 Kávézni nem szoktam, csak teázni, de most arról is leálltam.
#7 1500 alá nem szeretnék menni, régebben stressz miatt sokat "koplaltam" és nem lett jó vége.
#8 Voltam már orvosnál, endokrinológusnál is. Nem találtak semmi pajzsmirigy gondot.
2020. máj. 27. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!