Már elértem a kívánt, normális testtömeget, de nem történik semmi, de miért nem? Mit csinálok rosszul?
már felhíztam olyan szintre ami már normális(koplalás után) de mégse jön meg a havim, mégse lett normális alakom, még van hogy mindig szédülök, rosszul érzem magam, pedig már megvan minden, és eszek is mindent(néha még édességet is) és egészségeseket is eszem, ezekból próbálok többett is enni, mégsincs eredménye
168/47
168 centihez 47 kiló - ez még mindig a kórosan sovány kategória. :(
Híznod kell még!
Testzsírszázalékot néztek nálad?
Nőknél 12 % körül van az un. esszenciális zsíszázalék és 18 % körül kezdődik az átlagos, nem versenysportolói szinten sportoló nőkre vonatkozó normál zsírszázalék.
Amíg el nem hagyod az eszenciális szírszázalék határát addig ne várd, hogy megjöjjön.
Javaslom, hogy keresd fel az orvosodat minél előbb! Csináljanak teljes vérképet és ahhoz mérten legyen a továbbiakban kezelés. Multivitamint mindenképpen kezdj el szedni addig is!!!
Remélem legközelebb eszedbe se jut koplalni, látod mi az eredménye!
Drága, még 4-5 minimum mehetne rád, mert kórosan sovány vagy.
Majd akkor éred el a normális(hoz közelítőt), ha elkezdesz menstruálni, addig híznod kell!
de már híztam, látom magamon is
s pólókat is hordok már
jól gondolom h anorexiás voltál?
én is így voltam h nem jött meg jó pát plusz kiló után sem, menj el nőgyógyászhoz. nekem a fogamzásgátló és a természetgyógyász jött be. de most újra nincs meg és nem vagyok sovány...
Utolsó!
Talán azért, mert a fogamzásgátló nem tesz helyre semmit?
Tanuljátok már meg!
A fogamzásgátló mesterséges ciklust hoz létre.
Leállítja a peteérésedet (ha előtte se volt, akkor nincs mit leállítani) és menstruáció helyett megvonásos vérzés jelentkezik csak.
igen de már nem vagyok az
ma is ebédre ettem grillezett csirkemellett salátával
reggelire és vacsorára is 1-1 magos tk zsemlét paprikával, uborkával, paradicsommal 20dkg zöldséges csirkemellsonkával, orda sajttal
tízóraira pedig 5sz csemege csirkesonkát 2sz tönkölykenyérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!