Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális? Amióta diétázok...

Ez normális? Amióta diétázok csak akkor vagyok elégedett, ha nem eszek semmit!

Figyelt kérdés

Ha eszek valamit, akkor rögtön leírom, az egész napom a diétámról szól. Ha eszek, akkor utána azon jár az eszem, hogy 'nem kellett volna', meg ilyenek, pedig egészséges kajákat eszek csak. Ez ugye normális?

16/L

2012. júl. 6. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy nem az.
2012. júl. 6. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális. Ha koplalással fogysz akkor úgyis vissza hízod.
2012. júl. 6. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Majd az idő megmutatja, hogy normális-e.

Két dolog történhet:

Egy idő után belefásulsz, megunod... azt mondod "...áá már így is annyit zabáltam, most már tök mindegy ... de ha meg már ennyit ettem minek leírni? "

Szóva a végén feladod.

Vagy.

Most még minden időd ezzel megy el és sokat bosszankodsz, de egy idő után írás nélkül is fejben tudod tartani mit ettél és képes leszel kordában tartani magad. Ha már ránézel egy ételre tudod mennyi kalória, milyen tápanyag és hogy szükséged van-e rá, és ez alapján döntöd majd el, hogy megeszed-e, vagy sem.

Rajtad múlik melyik irányba mész. A második út sok tanulmányt igényel, hogy olvasgass egészséges ételekről és egészséges diétákról. Legyen ez egy életmód és akkor nem fogsz azon gondolkodni, hogy "nem kellett volna". Hisz semmit sem tilthatsz meg magadnek egy életre.

2012. júl. 6. 11:51
 4/6 B25 válasza:
Ha van rá lehetőség akkor ne csak diétázz hanem sportolj is. Ha minden nap futsz vagy felülésezel az máris sokat használ. De az is kérdés hol akarsz fogyni mert akkor arra kell edzeni. Sok sikert!!!
2012. júl. 6. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Hú, de ismerős :( Ezzel vagyok már lassan 5 éve együtt. Folyamatosan azon rágódom, mennyit eszek, mennyit ehetek, számolok, írok... Nem is mentem idén még nyaralni, mert félek attól, hogy ennem kell. Most is fogyózok, de alig megy le valami úgy látom, pedig napi 500kcal-t eszek. Max 700-at.

Ne kerülj ebbe bele, kérlek. Nagyon rossz. :(

2012. júl. 21. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem is..:(
2012. júl. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!