Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az normális ha ilyen sokat...

Az normális ha ilyen sokat fogytam ennyi idő alatt? Többi lent! 16/L

Figyelt kérdés

Kb 4 hét alatt 8,5kg-ot fogytam, kevesebb szénhidrátot és több fehérjét ettem ,de ez akkor is furcsa nekem ,és mellé nem nagyon mozogtam /mozgok

Eddig iszonyat egészségtelenül érkeztem lehet azért van ez?

2020. máj. 4. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Igen
2020. máj. 4. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Mivel elsősorban az étkezéseden változtattál mint írtad iszonyat egészségtelenről váltottál egészségesre ez azért nagy változás amit a szervezeted így reagált le. Nyilván a napi kalória fogyasztásod több mint amennyit beviszel és ez a fogyás lényege leginkább. Most azért ment le ennyi mert ha elkezdesz egy életmód váltást fogyás céllal amit jó volna sportolással is fokozni. Ugye kezdetben rengeteg vizet dob ki a szervezeted amit eltárolt a sok egészségtelen vacakkal ugye a zsírsejtek amibe felhalmozódik a sok szénhidrát például az vízzel együtt jár. Ugye ez is ürül ki belőled tehát ebből a majdnem 9 kilóból 3-5 kiló mínusz az csak víz, a többi már zsírból ment le ami rajtad volt. Minden fogyás így kezdődik hogy először gyorsan megy le sok ami nem mind zsírból fog lemenni aztán belassul ami jó mert az lesz az egészséges fogyás. Persze olyat is kell enned ami vitaminban és tápanyagban dús. A fehér lisztes vackokat tehát a szénhidrátot minimalizálni kell amennyire lehet, de teljesen elhagyni sem szabad. Húsféléket, zsírosabb kajákat lehet enni inkább a sovány húsokat edd többnyire. Itt a lényeg hogy a cukrot, lisztes dolgokat minimalizáld, meg persze az egyéb más vackokat, chipseket például. Aztán az sem mindegy mit iszol. A cukros italokat legyen üdítő, energiaital ízesített vizek ezeket felejtsd el. Vizet kell inni, ha valami ízesebbre vágysz néha napján akkor valami cukormentest igyál de abból se literszám hanem maximum 1-2 pohárral, de legjobb ha inkább gyümölcsleveket iszol aminek jó magas a gyümölcstartalma, vagy otthon ha te állítod elő ami némileg gazdaságtalan (szerintem, mert próbáltam) az a legjobb.
2020. máj. 4. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen okés. A sok szemét kaja fullon volt ch-val ez sok vizet köt meg, most az ürül.

Ügyes vagy! Így tovább!

2020. máj. 4. 22:59
 4/5 anonim válasza:
83%
Az egészségtelen érkezés bizony nem tesz jót, igen, azért fogsz, mert egészségesen érkezel.
2020. máj. 5. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Cukor négy vízzel kötődik, tehát ha most visszavetted a szénhidrát beviteledet, hozzányúlt a szervezeted, a vizet meg kipisilted. Ez meg tudja dobni az elején a fogyást; ha még ciklusod végén is voltál, még több vízveszteséget okoz.
2020. máj. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!