169 cm-es nő vagyok kb.5 hete kezdtem el a kalóriaszámlálást. Eddig 78.5 kg-ról 74.5 kg-ra fogytam le. Normális a heti kb.1 kg fogyás? 68-66 kg-ra szeretnék lefogyni.
1200-1300 kalóriát viszek be egy nap, figyelek a napi fehérje-szénhidrát-zsír bevitelre, és heti 2-3-szor ellipszis trénerezek 30-40 percet.
A fogyást elsősorban azért kezdtem el, mert egyáltalán nem éreztem így jól magam a bőrömben, a másik fontos cél pedig, hogy a közeljövőben kisbabát szeretnénk a párommal. És azért nem mindegy, hogy a terhességi kilók 68 vagy 78 kg-ra jönnek fel.
Hát a heti egy kg az teljesen jó
Bár én nem vagyok a kcal számolás hive de szerintem kicsit kevés az a 1200 kcal de számolgattam kicsit és egy nőnek nagyából jó
Azt kihagytam, hogy ülőmunkát végzek, nem sokat mozgok, ezért tartottam reálisnak az 1200-1300 kalóriát fogyáshoz.
Kérdés az, hogy ha összejön a terhesség, akkor az alatt mennyi kalóriát érdemes bevinni, hogy ne hízzak 20-30 kg-at, de viszont nem akarok koplalni, se a baba egészségét veszélyeztetni.
Ez teljesen jó. Hogy kinek mennyi kalória jó fogyáskor, az változó, van, aki ilyen számokkal ilyen kevés evés mellett nem működik. Ha Te igen, az szuper, heti -1 kiló az remek, nem túl sok, nem túl kevés, ennyi evés mellett reális is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!