Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális hogy csalónap alatt...

Normális hogy csalónap alatt is ugyanúgy fogytam?

Figyelt kérdés

16/l

172 cm

80ról indultam, dec.elején

Ma 71.3 voltam reggel, ilyenkor este olyan plusz fél kiló jön rám a nap folyamán, ha korlátok közt eszem/sokat iszom

Ma este 71.7 voltam, pedig ettem 2 sor milkát, ittam sok gyümölcslevet, étteremben ebédeltem(egy nagy szelet rántotthús+rizs)

Túrós sütit ettem, meg még egy kis sajtot is

Magyarul ettem amennyi belémfért

Hogy lehet ez hogy "nem híztam" tőle?

2019. márc. 10. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A nap során a "hízás" a bevitt élemiszerek és italok súlyával egyezik meg, természetesen levonva belöle, ami távozott a szervezetedböl.

Ennek semmi köze a tényleges hízáshoz vagy fogyáshoz, az egy nap alatt nem változikmérhetöen, ahhoz huzamosabb ideig kell kalóriatöbbletben vagy kalódiaminuszban lenni.

2019. márc. 10. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
*kalóriaminuszban
2019. márc. 10. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
December óta fogyózol, és azóta nem sikerült rájönnöd, hogy nem egy nap számít? Nem fogsz egy nap alatt hízni. Egy kiló zsír 7000 kcal. Azt nem fogod egy nap alatt bevinni.
2019. márc. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!