Miért híztam 1kgt miközben ugyanúgy folytatom a dietámat és az eddzést mint eddig?
50 nap alatt sikerült 10kg leadnom a testsúlyomból kemény eddzéssel és diétaval igy hát úgy döntöttem hogy egy nap bünözésekkel teli nem árthat, de ártott mivel a szervezetem már elvolt szokva a “kalóriabombás kajáktól” és a nap végén szebben mondva “rókáztam” na de nem szándékosan mielött valaki ideírna hogy bulímia ...
Ez olyan 5 napja történt és azóta persze mindjart masnap visszatertem a Rendes diétázó kerékvágásba....
A súlyom addig a napig 84kgre ment le 94kgról
Ma pedig 85kg vagyok.
Az egész életmódváltás pajzsmirigy alulmüködés és PCO szindróma miatt kezdtem de most kissé letörtem és mélyponton vagyok.
Aki ismeri ezeket a betegségeket az tudja hogy a szervezetem a normálisnál is több vizet halmoz fel mint kellene - legalabbis nálam ez igy van ....
Igy hát nemtudom hogy ez a kisebb súlygyarapodás az miatt az egy nap miatt van vagy csak a viz halmozodott fel bennem?
Mi lehet az oka?
És aki azt akarja irni hogy ezeknél a betegségeknél az normális akkor az csak egy kifogás .... hiszen eddig sikeresen fogytam ...
És a genetika sem befolyasolja az életunket csak 5% ban a tobbi 95% a kezünkben van ....
Ja és 20éves lány vagyok 172cm
50 nap alatt 10kg? Koplaltál?
"És a genetika sem befolyasolja az életunket csak 5% ban a tobbi 95% a kezünkben van ...."
Butaság, minden alapja a genetikánk, csak abból hozhatjuk ki a legjobbat. Minél jobbak a körülmények (nem csak anyagi), annál jobban ki tudnak fejeződni a gének. Rossz körülmények között nyilván nem, ott a genetikai előny nem igazán tud kifejeződni.
Szóval érdemesebb 50-50%-ot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!