Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha valamiből csak néhány...

Ha valamiből csak néhány falatot eszek azt is számoljam?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni 10-15kgot, ezért használom a kalóriabázist, és már látom is a változást, de nem tudom, hogy jól csinálom-e. Általában 1200 és 1500 kcal közt eszem, de néha iszok egy-egy korty colát vagy gyümölcslevet vagy ma pl. a barátom evett mekis camembertes hambit, amiben volt bacon és hús is, illetve mcflurryt, amiből ettém néhány falatot. Ezt hogyan számoljam bele? Nyilván az lenne a legegyszerűbb, ha nem ennék semmi ilyesmit, de nagyjából 2 hétig bírom, aztán jönnek a falásrohamok. Ti hogyan szoktatok bele számolni olyasmit, ami nincs 1dl vagy nem tudod megállapítani hány gramm lehet?
2020. aug. 14. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ha nem ennék semmi ilyesmit, de nagyjából 2 hétig bírom, aztán jönnek a falásrohamok"

Itt a probléma. Ha addig bírod, akkor iktass be ilyeneket magadnak. Egy mekis sajtburger kb 250 kaloria. Az belefér néha még egy 1200as diétába is. Másrészt néha tarts csalónapot. Így amikor folyik a nyálad arra mások mit esznek csak arra gondolsz, hogy na majd szombaton eszel te is.

2020. aug. 15. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 Szerinted csak túlsúlyosakkal lehet jókat enni? :D Jókat enni csak mindennapos mértéktelen zabálással lehet felétek? Egy normál súlyú ember szerinted nem eszik jókat? Nagyon megártott az agyadnak a fogyókúra, szerintem ideje leállnod vele. :D
2020. aug. 15. 12:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ennék bele, ha a barátomat ez zavarná, viszont általában ő maga kínál meg, szóval nyilván nem zavarja. De ez egyébként teljesen lényegtelen a kérdésem szempontjából. Igen, sejtettem, hogy rossz csinálok valamit, ezért is tettem fel a kérdésemet. Egyébként 158cm és 64kg vagyok, ami előnytelenül oszlik el rajtam, mert kb.csak hasra és combra hízok. Köszönöm az eddigi normális válaszokat!
2020. aug. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!