Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire jó ez az étrend?

Mennyire jó ez az étrend?

Figyelt kérdés

Reggeli és vacsora: 1-1 doboz 250 grammos zsírszegény túró.

Ebéd: 5 db főtt tojás, 15 dkg paradicsom, 15 dkg kígyóuborka.

Összesen: 938 kcal, 110 g fehérje, 42 g zsír, 32 g ch.

160cm 60kg 20 éves lány, az alap kcal 1431 lenne, így kb -500.

2020. aug. 13. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez semennyire nem jó
2020. aug. 13. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem étrend, de egyébként katasztrofális.
2020. aug. 13. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért? A tojásban minden tápanyag benne van, ott a túró, ami fehérje és ott a zöldség.
2020. aug. 13. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

mert baromi kevés kalória

kevés rost

kevés zsír és szénhidrát

nem lehet mind a kettő ilyen alacsony

amit abba hagyod ezt a nevetségesen kevés kalóriát a szervezeted vissza fog hízni

a szervezed rövidesen pánik módba kapcsol hogy éhen fogsz halni

(ha jól sejtem még extra mozgást is csinálsz mellé)

az alap kalóriád egyharmadát nem hagyhatod csak úgy el.

2020. aug. 13. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Kezdjük ott, hogy 1200kcal alá ne menj, a magasságoddal ennyi a megfelelő keret. Semmi szükséged 110g fehérjére, de az a legkisebb gond. A zsírt, vagy/és inkább szénhidrátot emelni kell.

Ez pedig nem étrend, ha ma ezt etted, akkor belefér, de hosszú távon nem, egyél normális változatos ételeket, minél több zöldséget. Ezzel csak tönkreteszed az anyagcserédet, és 3 nap múlva undorodni fogsz mindentől, felesleges is belekezdeni.

2020. aug. 13. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Sememnyire nem jó. Ez nem étrend, hanem komplett éhezés, koplalás. Unalmas, hosszútávon egyhangú, tápanyaghiányos, vagyis halálra van ítélve, hogy ezzel így tartósan fogyhass. Nem fogod sokáig bírni és visszahízol ( talán többet is mint ami lemegy).

Fogyàshoz nem fogyókúrázni kell, hanem ésszerű keretek közt életmódot kialakítani.

Döntsd el, hogy milyen étrendet szeretnél követni. Szénhidrát alapú, vagy zsír alapú életmódot? Milyen ételeket szeretsz inkább? Vagy a zsír legyen kevés Vagy a szénhidrát.-( de ne ennyire, inkább 80-100 g körül)

Ha a zsír is és a szénhidrát is kevés, az egyenes út a koplaláshoz, energiahiányhoz.

Az egyetlen ami szerintem jó az a fehérje mennyisége, bár ehetnél húst de ha vega vagy akkor megértem....

Ha inkább a zsíros kajákat szereted, akkor válaszd azt, legyen több a zsírbeviteled. Olajos magvak, sajtfélék És sokkal több zöldség!!!!!!!! Amúgy magam is a sok zsír- kevés szénhidrát, sok fehérje kombóval váltottam életmódot, én így érzem igazán jól magam.

2020. aug. 13. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsóval tökéletesen egyetértek. A fehérje OK, a zsír még elmegy, de akkor sokkal több ch kell, vagy valamivel több ch és sokkal több zsír. Semmi értelme az ilyen drasztikus diétának, ez már koplalás. Ráadásul nagyon egyhangú, nem jó ötlet minden nap ugyanazokat enni, sőt ebből is két étkezés ugyanaz.
2020. aug. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!