Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ennyi kalóriabevitellel...

Ennyi kalóriabevitellel mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

Napi 400-500 kcal kozott eszem, igen, tudom, hogy koplalok, szandekosan.

De felek, hogy igyis tul sokat ettem pl ma.

Delben:

kb 50 gramm sult csirkemell ~56 kcal

Kb 50 gramm kigyoubi ~9 kcal

400 ml zero kola ~4 kcal

Este:

Happy harvest extrudalt gabonapehely 25 gramm ~96 kcal

300 ml tej ~132 kcal

"Nasi":

Jegeskave por ~66 kcal

200 ml tej ~88 kcal

Ez igy osszesen 451 kcal. Aggodom, nehogy stagnalni kezdjen a sulyom. Szerintetek ezzel megy tovabb a fogyas?

2020. aug. 11. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"ugy beszelsz/beszeltek, mintha koplalas alatt csak es kizarolag izombol menne le,"

Nem csak izomból. De főként abból. Mert az emberi test így működik. Mert az izmot könnyebben megbontja, és hamarabb jut belőle energiához.

Értsd:

Normális módszerrel leadsz heti fél kg-t. Abból max pár deka izomveszteség, ami elkerülhetetlen.

Koplalással leadsz heti másfél kilót, abból több, mint egy kg izom, max 20-30 deka zsír.

Első módszerrel 20 hét alatt leadsz 10 kilót, zsírból, kb fél kg izomveszteséggel.

Koplalással ezt a 10 kg-t leadod 6-7 hét alatt, de ebből max 2 kg zsír, a többi izom. Vékonyabb leszel, a mérleg kevesebbet mutat, de a testzsírszázalékod nagyobb lesz, zsírosabb, plöttyedtebb leszel.

Aztán ahogy abbahagyod a koplalást, az elvesztett izom helyére a szervezet zsír raktároz (felkészül a következő koplalásra). Visszaszeded az eredeti súlyodat, csak még zsírosabb leszel.

2020. aug. 11. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilvan tudom az elettani hatasait, hogy hogyan is mukodik az emberi test."

erősen kétlem.

"Es igen, ennek tudataban is nekem ez megeri "

gratulálok.

(amúgy, mi a sietség oka, miért éri meg?)

2020. aug. 11. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nagyon éri meg.

-Sokkal nehezebb koplalással.

-A legtöbb ember diéta után azonnan visszahízik az eredeti súlyára vagy tovább. Van aki bíja tartani féléven át vagy akár 1 évig is, de a túlnyomó része vissza hízik.

Tehát nem eredményes.

Ez kb olyan mintha ha USAba akárnál lakni.

Ha legálisan teszed egy lassú, de biztos folyamattal évek múlva már állampolgár is lehetsz.

Ha illegálisan próbálod ... Sokkal nehezebb eljutni, átmenni a határon. Ha sikerül is bármikor kidobhatnak. Plusz az életminőséged is sokkal rosszabb, mert az állam szemében te nem létező személy vagy.

Mindkettő módszerrel meg lehet csinálni, csak az egyik annyival nehezebb és fentarthatatlanabb hogy az ég világon senkinek sem ajánlom.

(Persze nem tökéletes példa, mert az illegális imigráció sok embernek egyedüli opció vagy akár a könnyebb választás is, de remélem át jött amit mondani akartam.)

2020. aug. 11. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"amúgy, mi a sietség oka, miért éri meg?"

Készül a bikiniszezonra

2020. aug. 11. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

75 kilósan így akarsz lefogyni?:DDD

Sok sikert hozzá. Csak ne csodálkozz, ha ilyen egészséggyilkos diétával amint felemeled(igen,akkor is,ha fokozatosan csinálod:))) a kcal bevitelt, nemsokára 80 leszel. Mert fel fogod, nem tudod ám ezt sokáig csinálni.

50 kg vagyok,kicsit többet tudok a táplálkozástudományról,mint te, de kemény munkával értem el ezt a szép alakot, nem hanyag, félvállról, ,,jóletojomazegészségemkoplalnifogok" mentalitással. És igen,a kérdés jelentése mellett itt indokolt ez a hangnem, mert kutya kötelességünk elrettenteni a többi fiatalt attól,hogy ilyen műveljenek magukkal. Kérlek,ne tedd ezt magaddal te sem, így sosem lesz ám csinos alakod.

2020. aug. 12. 17:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyébként az jutott eszembe,hogy hol vannak ennek a kislánynak a szülei? Ha fogyni szeretne, ami 75 kilónál lehet,hogy észszerű keretek között indokolt lenne,miért nem viszik el dietetikushoz,aki egy finom,tápláló,és még a súlycsökkentést is támogató étrendet adna neki?
2020. aug. 12. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:

16. Pl mert l..szarják a szülei, vagy oldja meg maga...

Én anno 14 évesen akartam lefogyni 100 kilóról. Szerinted segítettek a szüleim? Nem. Csak dagadtdisznóztak és közölték hogy fogyjak le. Nem volt semmi ismeretem a témában, nagyon még netem sem, hát koplaltam, és évekig jojóztam is, egyre több és több feleslegem lett és tönkrement az életem.

Már javában felnőttként is próbálkoztam, de nehéz volt megtalálni a fogyás egêszségesebb útját, életmódváltással végül sikerült, bár még csak félúton járok fogyás tekintetében. Már ez is több és jobb mint amit valaha elértem.

2020. aug. 15. 01:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!