Ennyi kalóriabevitellel mennyit fogyhatok?
Napi 400-500 kcal kozott eszem, igen, tudom, hogy koplalok, szandekosan.
De felek, hogy igyis tul sokat ettem pl ma.
Delben:
kb 50 gramm sult csirkemell ~56 kcal
Kb 50 gramm kigyoubi ~9 kcal
400 ml zero kola ~4 kcal
Este:
Happy harvest extrudalt gabonapehely 25 gramm ~96 kcal
300 ml tej ~132 kcal
"Nasi":
Jegeskave por ~66 kcal
200 ml tej ~88 kcal
Ez igy osszesen 451 kcal. Aggodom, nehogy stagnalni kezdjen a sulyom. Szerintetek ezzel megy tovabb a fogyas?
Nagyon fontos - bár sajnos 80-nál magasabb IQ-t igénylel - hogy egy ilyen kérdésnél leírd, hogy
- milyen nemű vagy
- milyen korú vagy
- hány kilós vagy
- mennyit ettél mostanáig
De azért az jó, hogy fogyatékosok is kommentelhetnek.
Igazából nem értem a célt...
Ha az a cél, hogy mindegy, hogy nézel ki, mindegy, mennyire hullik a hajad, és nem érdekel, hogy izmot vesztesz, és sokkal plöttyedtebb, zsírosabb leszel, csak mutasson kevesebben a mérleg, akkor jó úton haladsz! Ezzel hetente kb másfél kg lemegy.
Ha az a cél, hogy jól nézz ki, és jól érezd magad a bőröndben, akkor viszont sürgősen válts más módszerre!
#8 meg mindig nem kaptam meg a valaszt, hogy en hol "hazudtam". Kerlek vilagosits mar fel, tul buta vagyok ehhez is.
#7 ugy beszelsz/beszeltek, mintha koplalas alatt csak es kizarolag izombol menne le, zsirbol nem. Nyilvan tudom az elettani hatasait, hogy hogyan is mukodik az emberi test. Es igen, ennek tudataban is nekem ez megeri :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!