Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúra alatt miért hízok?

Fogyókúra alatt miért hízok?

Figyelt kérdés

4 hónapja csinálom és szépen haladtam de az elmúlt hétben csak híztam és nagyon tanácstalan vagyok, mivel ugyanezt csinálom mint eddig, kalóriaszámolás+ edzés de csak hízok és hízok és nincs betegségem. Mit rontok el?

16L 65kg 158cm :c

2020. aug. 5. 08:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk ehhez nem ártana tudni miket és hogy eszel, csinálsz.

Valószínűleg koplalsz és ezért a szervezeted sos módba kapcsol, így lassul az anyagcseréd.

A másik ami eszembe jutott hogy lehet izomból hízol az edzés miatt, ami sosem baj (szerintem).

Aztán ezen kívül is rengeteg oka lehet, de valószínűleg ez lehet az oka, ez az egyik leggyakoribb.

2020. aug. 5. 08:43
 2/11 A kérdező kommentje:
1200-1300 kcalt eszek egy nap de nem kell nagy edzésekre gondolni csak kb fél óra Torna saját tempóban.
2020. aug. 5. 08:58
 3/11 Andizsuzsi ***** válasza:
61%

"Valószínűleg koplalsz"

Azért oda már ne jussunk el, hogy a koplalás hízáshoz vezet.

Kérdező! Mennyit híztál pontosan az elmúlt héten?

2020. aug. 5. 09:44
 4/11 A kérdező kommentje:
2-3 kg és ez már nagyon zavar, jobban próbálkozom mint valaha majd megszakadok az izomláztól, sőt kioktattam mindent amit eddig ettem, mára már csak kb. Gyümölcsöt és zöldséget, joghurtot eszem.
2020. aug. 5. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Vagy rossz a mérleged, vagy vizet tart vissza a szervezeted. Lehet, hogy meg fog jönni nem sokára és azért. Nekem ilyenkor 3 kilóval többet mutat a mérleg.
2020. aug. 5. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Eleve rosszul csinálod, ha fehérjét és zsírt nem eszel, nem érdemes éheztetned magad, csak az izmaidat bontod vele. 1 hét alatt kizárt, hogy 2-3kg-ot hízzál, megy az lefelé, csak étkezz kiegyensúlyozottabban.
2020. aug. 5. 11:17
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 nem nem most fog meg jönni kb. még 2 hét, nem vízvisszatartás mivel napi 1-2L simán megiszok.. A mérleg meg nem hinném hogy rossz.
2020. aug. 5. 11:31
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 nem hinném hogy bontom az izmaimat mivel torna+ edzés + jógazni is szoktam. De köszönöm.
2020. aug. 5. 11:33
 9/11 Andizsuzsi ***** válasza:
67%

"mára már csak kb. Gyümölcsöt és zöldséget, joghurtot eszem"

Meg lennék lepődve, ha ebből 1300 kalória összejönne.

"nem vízvisszatartás mivel napi 1-2L simán megiszok"

Kevés. Az 1 l nagyon, de a 2 is tekintve, hogy a múlt héten kánikula volt.

"nem hinném hogy bontom az izmaimat mivel torna+ edzés + jógazni is szoktam"

Fehérjebevitel nélkül a koplalással együtt bizony bontod az izmaidat.

2020. aug. 5. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Akkor mi a megoldás?
2020. aug. 5. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!