Menyit fogyhatok ez idő alatt?
Figyelt kérdés
Május 19dikén óta csinálom a kalória számlálást.
Június végén elkezdtem fogyni (akkor indult be) július 27dikén voltam 81kg.
Május 19:88kg
Június 29:86kg
Július 27:81kg
Szeptembere szeretnék lenni olyan 70kg sikerülhet?
Kalkulátoron kiszámoltam hogy decembere lehet 60kg az a célom.
Fontos esemény lesz szeptemberben.
Köszönöm a normális válaszokat. 🙂
2020. júl. 28. 00:35
1/7 anonim válasza:
Számodra 2,5 kg fogyás a havi egészséges mérték. Ha így akarod csinálni, nem fog összejönni szeptemberre a 70 kg.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sikerülhet, már beindult a fogyás. 🙂
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🤗
2020. júl. 28. 08:28
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem fog sikerülni, legalábbis egészséges menetben biztosan nem.
5/7 anonim válasza:
Egy hónap alatt 11kg-ot nem fogsz leadni, ha nagyon kikészíted a szervezeted, akkor se.
6/7 anonim válasza:
Június közepén kezdtem 83.5 kilóval, most vagyok 75.8 (sok volt a víz, amit raktároztam) Szeptemberre én nem fogom elérni a 70-et, és ha egészséges tempóban haladsz.... Szerinted te el fogod érni? Na ugye, hogy nem.
7/7 anonim válasza:
Nem ered el, de kit erdekel most komolyan? A kilo csak egy szam. Hidd el, sokkal jobban fogsz kinezni, ha nem sanyargatod magad es nem fogysz olyan gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!