Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez kb. pontos kalória mennyiség?

Ez kb. pontos kalória mennyiség?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2db tesco puffasztott rizsszelet (10g 38kcal), 1 főtt tojás (50g 88kcal), 1 db retek (nem mértem le, ezért 100g 15kcal-lal számoltam), 1 db uborka (74g 10kcal), 3 pici koktélparadicsom (24g 4kcal), 2 szelet trappista sajt (nem mértem le, ezért 12g/szelettel számoltam és 56kcal), 3 szelet csirkemell sonka (30kcal)

Ebéd: 319g borsóleves (138kcal), 51g sertéspörkölt (52kcal) 102g fehér rizzsel (154kcal) tejfölös uborka salátával (40g 14 kcal)

A Yazio appal számolom, köztes értékeket próbálok kiválasztani (mert a főtt ételeknél nem tudom külön külön grammra kiszámolni, hogy a recept alapján mi került bele), de nekem valami (pl. a borsóleves vagy a pörkölt) túl kevés kalóriának tűnik...

2020. júl. 9. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:

A leves teljesen reális, a nagy víztartalma miatt ennyi. Persze a szórás is nagy, ki milyen hígra csinálja. A pörkölt is hihető nekem, 50 g az egy incifinci adag.

Amúgy ne idegeskedj ezen. Önmagában a méricskélés-felírogatás szertartása is már segít a fogyásban.

2020. júl. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!