Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kinek mikor indult be a fogyás?

Kinek mikor indult be a fogyás?

Figyelt kérdés

Diéta és mozgás melett.

6hete csinálom és még nem fogytam.

2020. jún. 27. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Akkor rosszul számolsz, vagy rossz a céltartomány, vagy zugevő vagy. A fogyás azonnal beindul,amint energiadeficitbe kerülsz
2020. jún. 27. 01:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zúgevö, jol számolom mérek konyhai mérleggel. 1400 kalóriát eszem egy nap. 88kg vagyok 65kg szeretnék lenni.
2020. jún. 27. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
Én nem számolok kalóriát, eszek mindent össze. Emellett ha elkezdek sportolni, azonnal látszik, most kb egy hét alatt 2 kiló lement rólam csak azért mert jó edzést csinálok és szerencsés alkat vagyok.
2020. jún. 27. 02:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 2 hét után több mint 3 kiló ment le - ez csak a felesleges víz. Aztán belasssult heti fél kilóra.

70 kilóról 52-re fogytam.

2020. jún. 27. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az elején abszolút nem figyeltem. Picit jobban néztem, mkt eszek, aztán annyi dolgom lett, hogy ennél többre nem maradt kapacitásom. 2-3 hónappal később álltam a mérlegre, 4 kilóval levesebb voltam addigra. Mivel nem görcsöltem rá, elég erősen lelkesített, hogy minimális odafigyeléssel is lett eredmény. Azóta még jobban odafigyelve megdupláztam a fogyást. Egy időben mértem rendszeresen magam, de eléggé lelekölő volt számomra, hogy egyik napról a másikra 3 kilót is ingadozom (nyilván a táplálkozás + vizesedés havi előtt), így abbahagytam. Most megint fogytam, pedig már nem is cél, és elég rendesen a diétám ellen is ettem az elmúlt egy hétben. Szerintem ne görcsölj rá. Figyelj arra, mit eszel, mennyit mozogsz, aztán majd a tested is rájön, mi folyik itt. Nem mindenkinek indul be gyorsan. Egy kis multivitaminnal és multiminerallal meg tudod támogatni a szervezetedet pluszban.
2020. jún. 29. 09:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, gratulálok neked.
2020. jún. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!