Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudnátok segíteni a fogyás...

Tudnátok segíteni a fogyás ütemének a kalkulálásában? Többi lent!

Figyelt kérdés
Heti 1kg-ot szeretnék leadni. Azért nem fél kilóval ütemezek hetente, mert lesz egy esküvő, ahol szeretnék top formában lenni:). 171cm,61kg,19 éves lány. (Tudom hogy normális a súlyom, de sok rajtam a zsír, így szeretnék kicsit szálkásítani.) Mennyi kalóriát kellene ennem, és mennyit kellene sportolnom(illetve mit ajánlotok) , heti 1kg fogyáshoz?

2020. jún. 23. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen súllyal nem fogsz heti 1 kgt fogyni, esküvő ide vagy oda, az sok. Ha 120 kg lennél, talàn, de így nincs sok esêlye, plàne nem egészséges módon. Hacsak nem éhezteted magad, de lehet akkor se, és ennek értelme sem lenne amúgy sem. Reàlisabb és nem alkalmi célokat lenne érdemes kitűznöd, bàr semmi szükséged fogyàsra... De ez a te döntésed.
2020. jún. 24. 16:11
 2/3 Kitty0978 válasza:
100%
Lehetséges de ne a kalóriákat számold hanem a szénhidrát fogyasztásod legyen abból max 90 gramm, és heti 3 kardio +egy súlyzós edzés, ha pontosan csinálod tapasztalatból mondom hamar lemegy az az egy pár kiló
2020. jún. 25. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha nem számolom a kalóriát, nagyon el tud szaladni velem a ló. Például krumpliból, rizsből kiderült, hogy sokkal többet eszem mint gondoltam
2020. jún. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!