Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek jó az étrendem?...

Szerintetek jó az étrendem? Miért hízhattam az elmúlt időben?

Figyelt kérdés

Szóval az elmúlt 1-1,5 évben felszedtem 5 kilót. 8adik osztályos vagyok, régen vékony testalkatú, most már csak átlagosnak mondanám. Mitől hízhatok? Lehet az oka a nőiesedés?

Reggelim: egy tál müzli, vagy melegszendvics +citromle

Délbe:vagy levest eszek vagy bekapok valamit

3óra:mi mindig ilyenkor eszünk ebédet mindig mast

Este:gyümölcs

Megszoktan inni napi egy kávét is. Vizet sajnos keveset iszok mindig elfelejtek. Üditőről szinte teljesen leszoktam.

A hasamon egyaltalán nem latszik felesleg. Nőni már nem igazán növök, ebbe a másfél évbe kábé 2 centit nőtem, 152 centi és most 43 kiló vagyok. 7edik év elején még 38 kiló voltam.

2020. máj. 30. 23:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Sportolj és egyél, mert ez kell a növekedéshez, fejlődéshez. Jól csinálod, soha nem éheztesd magad.
2020. máj. 31. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

Este ehetnél valami rendes vacsorát, a gyümölcs inkább köztes étkezésnek való, vagy desszertnek. Amúgy nincs vele baj, kellenek a vitaminok és a rost.

Ne foglalkozz a súlyoddal, teljesen normális, hogy ebben az időszakban évente pár kilóval gyarapodsz. Most alakul ki a felnőttkori szervezeted, ha nem is nősz, akkor is fejlődésben vagy (női szervek, csontozat, izomzat, agy). 50 kilósan is teljesen jó lesz a súlyod, most még inkább vékonynak számítasz.

A ciniminis (gabonapehely) és a müzli két különböző dolog, inkább az utóbbit válaszd. A cukros gabonapelyhekben kb. semmi hasznos tápanyag nincs. A szendviccsel és a tojással is jobban jársz. És igyál több vizet, mozogj rendszeresen.

2020. máj. 31. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

Heló!

Ilyen idős korban szinte mindegy, mit eszel, ha mellette mozogsz. Én azt javaslom, hogy ne gondolj ilyenkor komolyabb diétákra és hasonlókra (főleg, hogy láthatóan a közelében nem vagy annak, amit sokan "átlagos fiatalkorú étrendnek" neveznének). Mondjuk napi 15-20 perc torna (vagy jóga, vagy bármi hasonló) nem csak hogy jót tenne az alakodnak, de minden téren az előnyödre válna, és minél előbb hozzászoksz, hogy csinálod, annál többet teszel önmagadért.

(Megjegyzem, fiatalabb fiúkként mi csak annyit tettünk, hogy ettük, ami jólesett, de szinte minden nap lementünk focizni pár órát.)

2020. jún. 9. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!