Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen olyan ételek vannak,...

Milyen olyan ételek vannak, amiktől nem lehet hízni (segítik a fogyást), de nagyon laktatnak?

Figyelt kérdés
(És még a pattanások eltűntetésében is segít?)
2020. máj. 27. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
például a zabkása, rizs, karfiol (ezeknek sokfajta elkészítési módja létezik, és nem hizlalnak annyira, mint mondjuk egy kiadós zsíros kaja).
2020. máj. 27. 10:45
 2/13 anonim válasza:
32%
Próbálj meg reggelinél és vacsoránál kefirt enni (Persze mellé gyümölcsök, zöldségek meg még amit akarsz), és tutira jól érzed magad tőle. Igazából ezt bármikor eheted (vagy ihatod a kaukázusi kefirt) és nagyon finom laktató, fogyaszt és szinte mindenre jó.
2020. máj. 27. 10:53
 3/13 anonim válasza:
22%
#2 vagyok. Az előttem válaszoló is nagyon jókat írt, ha pedig gabonafélékről van szó, akkor egyél minél változatosabban.
2020. máj. 27. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

MINDENTŐL hízol, ha sokat eszel belőle. A tejtermékek pedig sokaknak okoznak pattanásokat. Ha bírja a gyomrod, nincs velük baj, de az embereknek több, mint a fele számára nem hasznos. Finoman szólva.

Egyénfüggő, kit mi laktat jobban, vannak, akik a lassú felszívódású szénhidrátra, vannak, akik a zsírra, vannak, akik a fehérjére esküsznek. Ne legyél lusta kitapasztalni a saját igényeidet.

Nekem speciel a hús + zöldség jött be, mert a fehérje nagyon jól eltelít. Másnak meg a zabkása, mert őt meg a ch telíti jobban. Nekem a zabkásától hányingerem van már egy kanál után, bármivel készítem, ízesítem. De mindkettő mellett lehet sokat hízni, ha nem vagy deficitben.

2020. máj. 27. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindentől lehet hízni és semmitől se :)

Az egész napi étkezésed számít, hogy összesen mennyi kalória, milyen összetételű.

Egyél változatosan.

Azt te tudod, hogy téged mi laktat. Engem pl. a kefír, zöldség, gyümölcs egyáltalán nem. Legalábbis magában. Hús zöldségkörettel oké. Én a normális főételektől lakom jól, vagy szendvicstől.

A zabkása valóban nagyon laktató, állítólag jó is az emésztésnek, de nem olyan kevés kalória van benne, mint pl. egy almában. Úgyhogy az egyáltalán nem igaz kifejezetten fogyaszt.

Pattanásokat mi okozza? Hormonok? Mert akkor nem fog az étkezés segíteni.

2020. máj. 27. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más. Én pl az olajos magvakat szeretem, minden nap megeszem egy -két marékkal és rengeteg energiát adnak. Nekem a bőröm is szép, de van olyan ismerősöm, aki kipattog tőlük.

Ja, és ezeknek magas a kalória tartalma, de én rengeteget edzem, napi háromszor étkezem és elég keveset, beleférnek a magvak.

2020. máj. 27. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a kefírt, majdnem minden nap eszek, de engem nem laktat. Legalábbis magában nem.

Engen a ch laktat, de pl a zabkása pont nem. Ha reggelire 1 db sima 7days croissant-t eszek, azzal simán elvagyok ebédig, de ha rendes egészséges zabkását eszek,attól már 10 órakor éhen vagyok halva.

2020. máj. 27. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségektől. A káposztának, karalábénak, paprikának, uborkának, zöldbabnak nagyon alacsony a kalóriaértéke, és sok bennük a vitamin. Eheted őket nyersen, de levest, főzeléket is készíthetsz belőlük, odafigyelve, hogy minél kevesebb olajat és lisztet használj. A levesbe kis tészta vagy csipetke belefér, a főzelékhez pedig tojást ajánlok.
2020. máj. 27. 12:27
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
7-es, nem akarlak kiábrándítani, de a 7days minimum 20% zsír (a csokis majdnem 30%). Messze nem biztos, hogy a ch laktat téged, mert akkor a zabkásának jobbnak kéne lennie. Az üres ch valójában nagyon, nagyon keveseket laktat csak, mert nagyon könnyen emészthető, még az összetett is, önmagában.
2020. máj. 27. 12:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a "zsírosabb" kaják jöttek be. Pl pirítós toast kenyérből, egy tükör tojás, egy negyed avokádó, kis marék magvakkal + sok zölség. Ezzel nagyon sokáig el vagyok, így általában ezt eszem reggelire. Ha zabkását ennék már két óra múlva kopogna a szemem az éhségtől.
2020. máj. 27. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!