Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik azok az ételek amik...

Mik azok az ételek amik nagyon laktatnak/eltelítenek sokáig és nem kell belőle sok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Zöldségeket nyersen vagy félpuhára fözve/párolva.
2015. márc. 14. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A zabkása is jó megoldás. Utána én csak azért eszem, mert muszáj, nem azért mert éhes vagyok.
2015. márc. 14. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem a basmati rizs, zsíros kolbász, zsíros ez-az "üt ki" hosszútávra.
2015. márc. 14. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:
igen a zsíros cuccok, de azok hízlalnak nagyon. Ami nem hízlal annyira az érdekelne.
2015. márc. 14. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem a banán telít meg igazán. Most jön majd mindenki lecseszni, hogy fúj szénhidrát, fúj cukor, de nem nagyon hat meg. Én inkább gyümölccsel tömöm meg magam, mintsem mindenféle mű dologgal.
2015. márc. 14. 18:35
 6/9 anonim válasza:
Nekem a levesek jók erre a célra.
2015. márc. 14. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyers hagyma. Bebúrok belőle egy fejjel és arra a napra már nem érzek éhséget csak a bűzömet amit felböfögök.
2015. márc. 14. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én eljutottam odáig, hogy cseppet sem zavar, ha éhes vagyok, és sosem szoktam jóllakásig enni. Mínusz 32 kiló egy év alatt.
2015. márc. 21. 22:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes vagy. És nem zavar ha éhes vagy? Hogyan csinálod?
2015. márc. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!