Mik azok az ételek amik nagyon laktatnak/eltelítenek sokáig és nem kell belőle sok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 18:00
1/9 anonim válasza:
Zöldségeket nyersen vagy félpuhára fözve/párolva.
2/9 anonim válasza:
A zabkása is jó megoldás. Utána én csak azért eszem, mert muszáj, nem azért mert éhes vagyok.
3/9 anonim válasza:
Engem a basmati rizs, zsíros kolbász, zsíros ez-az "üt ki" hosszútávra.
4/9 A kérdező kommentje:
igen a zsíros cuccok, de azok hízlalnak nagyon. Ami nem hízlal annyira az érdekelne.
2015. márc. 14. 18:33
5/9 anonim válasza:
Engem a banán telít meg igazán. Most jön majd mindenki lecseszni, hogy fúj szénhidrát, fúj cukor, de nem nagyon hat meg. Én inkább gyümölccsel tömöm meg magam, mintsem mindenféle mű dologgal.
6/9 anonim válasza:
Nekem a levesek jók erre a célra.
7/9 anonim válasza:
Nyers hagyma. Bebúrok belőle egy fejjel és arra a napra már nem érzek éhséget csak a bűzömet amit felböfögök.
8/9 anonim válasza:
Én eljutottam odáig, hogy cseppet sem zavar, ha éhes vagyok, és sosem szoktam jóllakásig enni. Mínusz 32 kiló egy év alatt.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes vagy. És nem zavar ha éhes vagy? Hogyan csinálod?
2015. márc. 22. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!