Van itt, aki egyszerre vágott bele a fogyókúrába és a cigi letételbe?
Én azt olvastam és tapasztalom is, hogy az anyagcsere belassul, ezen gondolkodtam kellene e ellensúlyozni. Nem eszem pótcselekvésként. Szépen tartom magam az elképzeléseimhez 1 hónapja, fogytam is 2 kg-t. Most letettem/leteszem a cigit és remélem akkor további megszorítások nélkül is fog menni a dolog és igazatok van, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz.
2-es válaszoló és neked sikerült fogynod egészséges ütemben?
Ez az anyagcsere belassul egy iszonyatos marhaság... a cigitől eleve be van lassulva az anyagcseréd, az anyagcsere nem a szarást jelenti... sok cigis ezzel nyugtatja magát, hogy reggel elszív egy cigit és szarik egyet, ez számukra azt jelenti, hogy jó az anyagcsere... nem ez csak annyit jelent, hogy a nikotinnak vagy egy izomlazító hatása...
Az anyagcsere meg sejtszinten zajlik, amit a nikotinnal és a 250 egyéb karcinogén és mérgező anyaggal pont hogy gátosz...
Nem azért hízik sok dohányt letevő, mert belassul az anyagcsere, hanem mert cserébe elkezd zabálni...
Én letettem a cigit, mert meg akartam élni, hogy a kisfiam felnő, egyidőben elkezdtem sportolni és számolni a makro tápanyagokat, a követlező egy évben 80kg-ot fogytam, azóta összesen 95-t...
190kg voltam, manapság 83-85 közt mozgok... 2013ban akkpr 30évesen kezdtem.
Valószínűleg már nemnis élnék.
A dohányzás nem lassítja az anyagcserét, hanem gyorsítja, és ez nem csak az emésztésre vonatkozik. Ez nálam stabil 3 kilót jelent súlyban, változatlan táplálkozás mellett (tudom, mert krónikus visszaeső vagyok, az emésztésem cigi mellett és nélkül is ugyanolyan jó). Emellett a leszokást követően javul a szaglás és az ízérzékelés (sokak tapasztalata szerint), ezért az étvágy is javul. Plusz amit már írtak, pótcselekvésként sokan rágcsálnak valamit cigi helyett, hogy lefoglalják a kezüket és a szájukat... Ha valaki leszokást követően is le tud fogyni, az nagyon szép teljesítmény.
Nem akarlak egyáltalán lebeszélni a leszokásról, csak azért írom, hogy kb. erre számíthatsz. Ha megcsinálod, azaz lefogysz és le is szoksz, kétszeresen is büszke lehetsz magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!